Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

na to raczej nie liczę :p szybciej przejdę w tryb automatu, będę działał jak robot ;)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

roboty też serwisu potrzebują ;)

3. Aleksander_Wielki

ale to chyba jest łatwiejsze ;) podłączą do komputera - zdiagnozują co i jak i serwis z głowy do następnego przeglądu :p
    dzisiaj miałem ambitny plan posprzątać już na święta ale jakoś nic z tego nie wyszło :( malowanie drzwi i krzeseł za dużo czasu zajęło

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

sprzątanie.. wrrr... :wuerg: nie cierpię sprzątania.. :wuerg: a Ty się dziwisz, że wypocząć nie możesz.. co Cię podkusiło na malowanie drzwi i krzeseł?

5. Aleksander_Wielki

nie co, a kto ;) w każdym razie trzeba było to zrobić więc jest zrobione ;)
    jak tam mikołajki??

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a dobrze :) spokojnie :) Męża na obiad z tej okazji zabrałam do miasta ;)
    a jak u Ciebie? coś w butach znalazłeś?

7. Aleksander_Wielki

nie :( ani w bucie, ani w skarpecie ;) ale nie ma się co dziwić skoro nawet nic nie przygotowałem :p
    coś jednak dostałem, ot cygaro-perfum prosto z kuby :)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no bo buty trzeba wyczyścić :p ale dobrze, że i tak o Tobie Mikołaj pamiętał :) może nawet lepiej, że w buty czy skarpety tego cygara nie kładł ;)

9. Aleksander_Wielki

prezenty to mały pikuś w porównaniu do tego co się dzieje obecnie z Trybunałem Konstytucyjnym :(

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

Michale, lepiej nie ruszać politycznych tematów.. moim zdaniem polityka zawsze człowiekowi humor psuje :eek:

to już lepiej o prezentach pomyśleć :p

masz jakieś życzenia, co byś chciał dostać pod choinkę?

11. Aleksander_Wielki

może i psuje ale tego co się teraz dzieje nie należy lekceważyć, choć faktycznie to nie najlepsze miejsce na dyskusje na ten temat

a jeśli chodzi o prezent pod choinkę to nie mam jakiś specjalnych życzeń, wystarczy mi tylko mile spędzony czas :)

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zgadzam się z Tobą - nie oczekujmy, by się forum dotyczące gry stało areną debaty politycznej ;) zwłaszcza, że uważam, że swoje poglądy ludzie powinni wygłaszać pod swoimi nazwiskami, nie pod nickiem farmera ;)

a pod choinką to jest najważniejsze, by ten czas spędzić mile :) a lepisz jakieś pierogi czy coś?

13. Aleksander_Wielki

Nie wiem czy coś mi przypadnie w udziale w tym roku do zrobienia, bo nawet w wigilię pracuje więc może być tak, że przyjdę na gotowe. Pewnie coś przypadnie mi jednak w udziale do zrobienia, może orzechy do makówek będę obierał albo mak na makówki zmielę ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech..ja mam w wigilię wolne :) do środy jedynie tyram ;) na szczęście, szaleństwo świąteczne dopada mnie jedynie w kwestii choinkowo-ozdobnej ;):p:p

15. Aleksander_Wielki

czasami mam ochotę po prostu gdzieś pojechać na święta, najlepiej w góry, nie martwić się o wszystko tylko będąc na miejscu zdać się na obsługę hotelu ;) a później wrócić najlepiej po sylwestrze :D

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o tak :) to dobre rozwiązanie :) tylko muszę znaleźć miejsce, gdzie pozwolą mi dekoracje robić ;) nawet płacić mi za to nie muszą ;)

17. Aleksander_Wielki

co Ty masz z tymi ozdobami?? przecież tam wszystko będzie gotowe, sala przystrojona, no chyba że masz takie hobby i dla siebie i znajomych cudeńka robisz ;)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

właśnie mam :) bardzo lubię i zawsze przed świętami się zgłaszają znajomi z zamówieniami - odpowiednia wielkość i kolorystyka ;) kiedyś chyba zacznę to zarobkowo robić ;) a w tym roku to nie wiem, bo wczoraj nadgarstek skręciłam :( parę pewnie zrobię, ale nie tyle, co w poprzednich latach :(

19. Aleksander_Wielki

co to się dzieje?? w zeszłym roku coś z nogą było nie tak jeśli pamięć mnie nie myli, ja szczęśliwie po urodzinach babci i wujka tylko lekko objedzony jestem ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no widzisz, ciągle coś - tyle niebezpieczeństw na mnie czyha ;) tym razem próbowałam wstać z łóżka rano ;) najwyraźniej nie powinnam ;)

no jak podwójne urodziny, to i zjeść trzeba było podwójnie? ;)