Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

oj to niedobrze :( zdrówka życzę ;) i uśmiechu na co dzień mimo grypska :)

dziękuję i wzajemnie miłego weekendu życzę :)

2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nadal mnie wszystko boli to jest to trudne ;)

a jak tam po wolnym?

3. Aleksander_Wielki

w końcu lekko wypoczęty jestem :), nie wiem jak można tak żyć na pełnych obrotach cały czas :oops:, mi by się przydał wyjazd na bezludną wyspę tylko plaża, piasek, palmy i niewielka ilość zaopatrzenia :D, bez kompa, telefonu itp. ;) - 2 tygodnie ciszy i spokoju, ucieczki od zgiełku codzienności i na chwilę zaprzestania wyścigu z mijającym życiem 8) - ale póki co nie stać mnie na takie luksusy -.-

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

każdy by tak chciał :D ;) przynajmniej na chwilę.. ;)

5. Aleksander_Wielki

tylko nie wiem jak długo ta chwila trwała by u mnie - 2 tygodnie to takie minimum a jak znam siebie to i mógłbym tam do końca życia osiąść jeśli dało by się coś wyhodować do zjedzenia ;)

6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale wiesz, że musiałbyś sam wyhodować, a potem zrobić, a potem jeszcze pozmywać? ;) to ja poproszę taką wyspę, na którą można jedzonko w dostawie zamówić :p:p:p

7. Aleksander_Wielki

hodować bym hodował bo co miałbym robić bez elektroniki ;)
    gotować lubię więc to też nie byłby problem :)
    zmywaniem bym się nie przejmował, bo zamiast talerzy to by się jakieś liście palmowca albo jakiejś innej roślinki używało, więc po jedzeniu to wysuszyć tylko i można spalić w ognisku, przy którym można by coś upiec ;) jedynie po jakiś zupkach trzeba by było wymyć miseczki zrobione z kokosa :)

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

plan całkiem dobry :) ale pozostanę przy jedzonku zamówionym z dostawą ;)

9. Aleksander_Wielki

nie ma zamawiania jedzenia, w końcu nie masz telefonu i internetu więc nie ma takiej opcji :p trzeba samemu o wszystko zadbać :D

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale ja chcę taką wyspę, gdzie będzie telefon i internet (tylko służbowych spraw nie obsługuje ;) ) :p i dowożą jedzonko :p i jeszcze parę osób bym też zabrała może :p

11. Aleksander_Wielki

no i tu mamy różne zdania, ja bym zabrał ze sobą tylko 1 osobę i uciekł przed całym światem :) bylibyśmy tylko we dwoje i tylko raz na jakiś czas by ktoś wpadał w odwiedziny na jakąś małą imprezkę :D

12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Michał, a kogo byś zabrał? :)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dyskretnie podpytałaś, nie ma co ;)

nie stęskniłbyś się za paroma osobami, widząc je tylko raz na jakiś czas? i jeszcze bez telefonu, czyli nawet pogadać nie można?

14. BA_Czerwona

Dyskrecja to moja specjalność :D Byłabym niezłym agentem, nie? :D

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

doskonałym :D nikt by przecież nie wpadł na to, że pytasz wprost, tylko by się głowili, jakie są w tym ukryte treści :p:p

16. BA_Czerwona

Kurczaczek, przejrzałaś mnie...

17. Aleksander_Wielki

moje drogie, tego kogo bym zabrał ze sobą nie zdradzę ;) to mój słodki sekret :D
    jeśli kiedyś zrealizuję to marzenie to na pewno Was zaproszę na małą imprezę i wtedy się dowiecie kto to taki :)
    miłego weekendu :)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie martw się, nikomu nie powiem:pxD

trzymamy za słowo 8)

a jak tam po weekendzie? też miałeś taką ładną pogodę?

19. Aleksander_Wielki

czekaj, muszę pomyśleć ........ w sobotę trochę popadało jak siedziałem na zajęciach i tak się jakoś sennie zrobiło ;) w niedzielę podobnie było - chyba, nie pamiętam :oops: wiem że w sobotę wiało już trochę mocniej, a cała reszta jest tylko odległym wspomnieniem :sleepy:

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no u mnie co prawda wiało w niedzielę, ale za to cieplutko i słonecznie było :) zresztą wczoraj, na starym mieście widziałam człowieka w ogródku jednego z lokali, który wciągał zimne piwko w krótkim rękawku ;)