Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w weekend też nie odpocząłeś? w szkole byłeś?

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

tylko w niedzielę miałem zajęcia - sobota była wolna, po porządkach przyszedł czas na chwilę relaksu ;) szkoda tylko, że trwało to tak krótko :(

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ale za to wiedzę masz jeszcze większą :)

4. Aleksander_Wielki

to fakt, każda cząstka informacji może się przydać, tak samo jak bezwzrokowe pisanie, które akurat przerabiamy na pracy biurowej :D

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no patrz, ja się na podyplomówce nauczyłam głównie powstrzymywania sarkastycznych komentarzy ;) ale w sumie nie stosuję nabytej umiejętności ;) u Ciebie też niemal nieustannie pada?

6. Aleksander_Wielki

tak, pada jakiś czas, potem lekko przesycha i znowu pada :( ale w sumie nie ma się czemu dziwić, w końcu mamy jesień, a i trochę deszczu jest potrzebne bo grzybków jakoś nie ma ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

gdyby to była kwestia deszczu, to już byłby grzyb na grzybie ;) ech... a co z niby złotą polską jesienią? gdzie się to zjawisko podziało? ;)

8. Aleksander_Wielki

wyemigrowało do Wielkiej Brytanii razem z kilkoma milionami polaków ;) taki już mamy kraj :(
    a tak na serio to zmiany klimatu robią swoje i chyba nie będzie już tak jak za czasów naszego dzieciństwa :(

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mówisz, że zabrali? ;)

i po co się staram dla środowiska, skoro mam taki sam klimat, jak ci, co się nie starają? ;)

już piątek :D a w ten weekend wypoczywasz czy się uczysz?

10. Aleksander_Wielki

a bo ja tam wiem czy zabrali czy nie ;) wiem że jest jak jest
    a w ten weekend szkoła czeka i to calutki weekend

11. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jak ja sie ciesze ze juz nie musze jeździć na zajecia :D

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dooobry :) jak po weekendzie? :) a event skończony?

13. Aleksander_Wielki

do szkoły poszedłem ze względu na to, że warto było przy okazji uzupełnić wiedzę którą będę mógł wykorzystać w bieżącej pracy lub szukać innej ;)
    do eventów wrócę chyba dopiero po skończeniu szkoły, choć jest opcja że po skończeniu administracji jeszcze rok psychologii sobie zafunduję, a i później może jakaś fotografia albo inny kierunek sobie zrobię ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o widzę, że Cię kształcenie wciągnęło ;) ja po podyplomówce musiałam zrobić sobie przerwę ;) i jeszcze mi chyba uraz nie minął i się zabrać za coś następnego nie mogę.. o_O

15. Aleksander_Wielki

czy wciągnęło to bym nie powiedział, jest to konieczność w długoterminowym planie rozwoju i kariery :p zresztą i tak w zasadzie nie mam nic innego do roboty więc można się podszkolić ;) no i gdzieś to jest odskocznia od codzienności ;)

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

pewnie masz rację :) choć na odskocznię to by to nie był mój pierwszy wybór ;) :p:p

17. Aleksander_Wielki

wiesz, odskoczni może być więcej ;) przecież można mieć odskocznię od odskoczni i tak dalej i dalej :D

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

hihihi :D zaiste, można :D

19. Aleksander_Wielki

teraz na przykład odskocznią będzie wolny weekend :) szkoła jest odskocznią od pracy i domu, a teraz odskocznią od domu, pracy i szkoły będzie wolny weekend i 1 listopada, mała trasa po rodzinie i znowu powrót do rutyny

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a ja mam odskocznię grypową ;)
    miłego weekendu :)