Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no skoro tak, to rzeczywiście nie powinien się buntować ;) w weekend leżakowanie i reperowanie zdrówka Cię czeka czy masz jakieś inne plany?

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

chciałem iść na grzyby ale chyba sobie odpuszczę, dzisiaj byłem na herbatce u znajomej i jakoś tak słabo się czuję więc pewnie leniuchowanie będzie jutro, oczywiście po sprzątnięciu mieszkania i wytarciu klatki schodowej ;)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no typowe leniuchowanie ;) jak zdrówko? wykurowałeś się nieco przez weekend?

4. Aleksander_Wielki

a i owszem- jest lepiej choć jeszcze nie idealnie ale nie ma się co skarżyć w końcu zawsze mogło być gorzej ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

co prawda, to prawda ;)

6. Aleksander_Wielki

a to wszystko przez pogodę - z rana zimno że w kurtce i to takiej cieplejszej trzeba iść a po południu w krótkim rękawku można spokojnie by chodzić

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to prawda, że taka pogoda sprzyja różnym przeziębieniom i infekcjom.. ale i tak dobrze, że jeszcze ciepło jest :)

8. Aleksander_Wielki

ano :) jak słoneczko zaświeci to jeszcze można by się opalać ;)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to u mnie od wczoraj koniec z ciepełkiem :( wiatr jakiś potworny i zimny się przypałętał :eek:

10. Aleksander_Wielki

u mnie nie ma źle, z rana szalik i owszem się przydaje żeby gardełka nie przewiało, za to po 15 czasami można by bez kurtki iść (ale ta opcja jest tylko dla odważnych)
    dzisiaj jakiś padnięty jestem - wróciłem z pracy, zjadłem i tak jakoś prawie do teraz spałem

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to weekendowe zimno było straszliwe! a jak sobie przypomnę, że tydzień wcześniej w weekend chodziłam w koszulce bez rękawków, to już jest niepokojące... :eek:

12. Aleksander_Wielki

a jak tam po weekendzie?? u Ciebie też cały dzień taki jakiś biały pyłek sypał?? rano jak do pracy wychodziłem to myślałem że mam przewidzenia albo jakieś halucynacje

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

marzy mi się taki weekend z książką, kocykiem i grzańcem na kanapie:inlove: ale na razie jakoś ciągle bieganina ;)
    u mnie na szczęście nic śniegopodobnego nie było, ale zaczęło padać, zrobiło się strasznie zimno i w ogóle to zmarzłam wracając z pracy :eek: a Ty jakoś bardziej awans na mistrzostwa świętowałeś, że się halucynacji spodziewałeś, czy jeszcze nie do końca zdrowy jesteś? ;)

14. Aleksander_Wielki

taki weekend pod kocykiem i z grzańcem u mnie też pozostaje w sferze marzeń -.- póki co nic tylko szkoła i szkoła :sleepy:

a to nie były halucynacje po świętowaniu tylko stan faktycznyo_O małe, białe i zimne -.-

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wrrr... ale ponoć ma być jeszcze trochę cieplej przed faktyczną zimą.. :)

16. Aleksander_Wielki

ano, coś tam wspominali podczas prognozy, że będzie w miarę tylko że u mnie deszczowo -.- no ale lepsze to niż to białe i mroźne coś ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no :) do tego to się tak nagle zrobiło..w jeden weekend w koszulce bez rękawków maszerowałam na lody, a w kolejny ubierałam ciepłą kurtkę na bluzę o_O:eek:-.-

18. Aleksander_Wielki

i od razu jakieś takie zmęczenie mnie dopadło -.- wracam z pracy to najlepiej by było się położyć i spać :sleepy:

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to może trzeba to zrobić? może raz się wyśpisz i przejdzie? czy to mimo wszystko codziennie by się musiało powtarzać?

20. Aleksander_Wielki

nie wiem ;) póki co nie ma czasu żeby odpocząć, jak nie praca to nauka - dlatego mało bywam na necie i w grze