Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

to i ja zapytam czy jeszcze szczescie Cie nie opuscilo ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

tak z małą dostawą jechałem i przy okazji zatoki podleczyć ;) szkoda że nie mogłem zostać na pare dni żeby do końca katar wyleczyć ale praca i obowiązki wzywają no i nie było $ żeby móc zostać :(

a z tym szczęściem to nie wiem :oops:

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

a kto ma wiedziec? :p

4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

o widzisz, ja tu kwękam i się wyleczyć nie mogę, a o weekendowym wypadzie nie pomyślałam ;) trzeba może by było :music::music: Mąż się załamie.. ;) ;) ;)

5. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Ananke meza zabierz ze sobą ;) chociaż moze to zly pomysl- jak szalec to szalec na calego i odpoczac takze od niego :)

mika081989 likes this.
  6. Aleksander_Wielki

z czasem sie dowiemy ;)

jod robi swoje :D tylko mało i krótko :(

mąż też by odpoczął i sie zrelaksował ;)

jak tylko dostanę graficzki to uzupełnię profil

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie planowałam Go zostawić w domu ;) załamie się pomysłem kolejnego wyjazdu ;) od dwóch miesięcy udało nam się jeden weekend w domu spędzić - ostatni, ale wtedy to u nas była impreza ;) po drodze był jeszcze urlop... dawno nam się nie zdarzyło posiedzieć w spokoju na kanapie po prostu :) ale w ten weekend się nie uda - mam zwierzaki pod opieką :)

ells.w87 likes this.
  8. Aleksander_Wielki

zwierzaki?? czym sie będziesz opiekować??

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kocurkami :D przesłodkimi dodam :)
    a Ty jakie masz plany na weekend?

10. Aleksander_Wielki

kociaki :) ale bym je głaskał i tulił :D

ja mam jutro o 9 rozpoczęcie roku i od razu zajęcia z finansów, angielski zawodowy i PDG - cokolwiek to ostatnie jest :) także do ok 16:30 ciężki dzień będzie, a potem relaks ;)

11. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Dobry:)
    Ty do szkoły idzieszo_O

12. Aleksander_Wielki

ano :D - a co w tym dziwnego??

chce sie mieć lepiej to trzeba mieć jakieś podstawy - a przynajmniej tak ja zakładam ;)
    taki tam technik administracji nie zaszkodzi, a i w codziennym życiu może sie przydać - do tego praktycznie darmówka - tylko 50 zeta za arkusze egzaminacyjne sie płaci - w każdym semestrze 2 egzaminy więc tylko 100 na semestr wychodzi :)

13. Karpiczka

Karpiczka Ambasador forum

Dziwnego nic tylko mi by się pewnie nie chciało:oops:
    A to nie tak drogo:)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no no :) to gratuluję motywacji :) nie jest lekko zdeklarować się na poświęcenie weekendów ;) wiem, co mówię ;)
    mam nadzieję, że zajęcia ciekawe?

15. Aleksander_Wielki

polecam spróbować bo każda wiedza może sie przydać :)

co do weekendów to nie jest to jakieś poświęcenie - zamiana sprzątania na naukę nie jest takie złe ;)

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tu się zgodzę ;) ale nie mam rytuału weekendowego sprzątania ;)

17. Aleksander_Wielki

nie nazwałbym tego rytuałem ale w tygodniu po pracy to sie nie bardzo chce za sprzątanie brać więc normalnie ta sobota to był taki dzień porządków, a teraz taka sobota będzie co 2-3 tygodnie :D

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a wolnej soboty nie szkoda na porządki? :p:p:p

19. Aleksander_Wielki

jak była wolna to i tak porządki były więc dla mnie to żadna różnica po tylu latach (sprzątam swój pokój od 25 lat i z czasem dochodziły inne rzeczy) także nie ma mi szkoda - nawet wolałem w domu posprzątać niż na ogródku sie smażyć ;) choć gdybym miał gdzieś nad wodę jechać to by sprawy miały sie inaczej :D

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no proszę ;) ja z kolei strasznie nie lubię sprzątania, strasznie...-.--.- więc dla mnie każda wymówka jest dobra, by nie sprzątać xD8)