Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

fajnie, że się wycieczka podobała :) z noclegiem zawsze jest jeszcze fajniej, także koniecznie musicie powtórzyć wypad :)

ja się wymoczyłam w morzu i nieco przypiekłam ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

też bym tak chciał sie nad wodą lekko przypiec ;) choć też sobie przypiekłem, łydki i to tak że przez 3 dni nie mogłem z domu wychodzić - do oparzenia doszła jeszcze jakaś wysepka - chyba po ciastkach francuskich z dżemem truskawkowym - wyglądało to okropnie, ale już prawie śladu nie ma i mogę już w miarę swobodnie chodzić

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to się urządziłeś... uczulenie masz?

4. Aleksander_Wielki

nie wiem co jest grane - byłem u alergologa ale wyniki są ok - wygląda jednak na to że oprócz wapna suchogaszonego używanego w budownictwie (teraz mało co bo przeważnie są gotowe już mieszanki zapraw) to jeszcze truskawki jakiś tam wpływ mają i czasami coś się wyrzuci ale nigdy nie było aż tak jak teraz - w każdym razie żyję i mam się dobrze

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to najważniejsze :) choć jak się takie coś w podróży przytrafi, najlepiej zagranicznej, kiedy się człowiek i tak z lekarzem nie dogada, to niezbyt fajnie :eek: a coś na to pomaga, czy trzeba czekać aż samo przejdzie?

6. Aleksander_Wielki

faktycznie ceny za wizyty lekarskie są ogromne a ja nie miałem żadnego ubezpieczenia, na szczęście posmarowałem to najpierw balsamem po opalaniu i później maścią którą kiedyś mi przepisano na rzekomą wysepkę po zjedzeniu czegoś (a która w rzeczywistości była różyczką) i przeszło, choć musiałem słońca unikać przez parę dni ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to musisz mieć zawsze przy sobie taki środek, który pomaga..z reakcją alergiczną nie ma żartów, może być niebezpieczna :eek:

8. Aleksander_Wielki

na szczęście byłem w towarzystwie 2 kolegów co w szpitalu pracują więc nie było jakiegoś wielkiego zagrożenia, choć troszkę ich to przeraziło :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to byłeś pod dobrą opieką na szczęście :)

10. Aleksander_Wielki

nie było źle ;)

my tu o mnie gadu gadu a co u Ciebie słychać?? teraz pogoda się znowu ładna zrobiła więc jakieś plany na relaks są czy tylko praca i praca ??

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wróciłam :) już po urlopie :) co się w tym czasie działo?

12. Aleksander_Wielki

wiało nudą ;) ale szykuje sie poprawa :) za tydzień wycieczka i będziemy się integrować :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no widzisz, jak się rozkręciło, to integracja za integracją ;)

14. Aleksander_Wielki

dzisiaj był dentysta - póki co trucizna - kolejno kanałówka i 600 zeta nie moje

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też robiłam w maju - wiem, jak to jest :eek: ale ja miałam bez znieczulenia, więc nie aspekt finansowy bolał najbardziej ;) ale najważniejsze, by z zębem było dobrze :)

16. Aleksander_Wielki

na razie o tym nie myślę, skupiam się na tym tygodniu bo w piątek jedziemy na wycieczkę "integracyjną" :D

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no no :) jakieś ciekawe miejsce czy po prostu integracja jest na pierwszym planie?

18. Aleksander_Wielki

kierunek -> Węgierska Górka :) w piątek ma być grill, w sobotę cały dzień wolny (coś o wycieczce do Żywca plotki chodzą ) -> wieczorem bankiet, w niedzielę po obiadku powrót, a co będzie to się zobaczy :D

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zapowiada się dobrze zatem :)

20. Aleksander_Wielki

ano :D szczególnie że pogoda też ma dopisać :) teraz trzeba tylko tą przeklętą infekcję wyleczyć :eek: