Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

fajnie, że się wycieczka podobała :) z noclegiem zawsze jest jeszcze fajniej, także koniecznie musicie powtórzyć wypad :)

ja się wymoczyłam w morzu i nieco przypiekłam ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

też bym tak chciał sie nad wodą lekko przypiec ;) choć też sobie przypiekłem, łydki i to tak że przez 3 dni nie mogłem z domu wychodzić - do oparzenia doszła jeszcze jakaś wysepka - chyba po ciastkach francuskich z dżemem truskawkowym - wyglądało to okropnie, ale już prawie śladu nie ma i mogę już w miarę swobodnie chodzić

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to się urządziłeś... uczulenie masz?

4. Aleksander_Wielki

nie wiem co jest grane - byłem u alergologa ale wyniki są ok - wygląda jednak na to że oprócz wapna suchogaszonego używanego w budownictwie (teraz mało co bo przeważnie są gotowe już mieszanki zapraw) to jeszcze truskawki jakiś tam wpływ mają i czasami coś się wyrzuci ale nigdy nie było aż tak jak teraz - w każdym razie żyję i mam się dobrze

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to najważniejsze :) choć jak się takie coś w podróży przytrafi, najlepiej zagranicznej, kiedy się człowiek i tak z lekarzem nie dogada, to niezbyt fajnie :eek: a coś na to pomaga, czy trzeba czekać aż samo przejdzie?

6. Aleksander_Wielki

faktycznie ceny za wizyty lekarskie są ogromne a ja nie miałem żadnego ubezpieczenia, na szczęście posmarowałem to najpierw balsamem po opalaniu i później maścią którą kiedyś mi przepisano na rzekomą wysepkę po zjedzeniu czegoś (a która w rzeczywistości była różyczką) i przeszło, choć musiałem słońca unikać przez parę dni ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to musisz mieć zawsze przy sobie taki środek, który pomaga..z reakcją alergiczną nie ma żartów, może być niebezpieczna :eek:

8. Aleksander_Wielki

na szczęście byłem w towarzystwie 2 kolegów co w szpitalu pracują więc nie było jakiegoś wielkiego zagrożenia, choć troszkę ich to przeraziło :p

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to byłeś pod dobrą opieką na szczęście :)

10. Aleksander_Wielki

nie było źle ;)

my tu o mnie gadu gadu a co u Ciebie słychać?? teraz pogoda się znowu ładna zrobiła więc jakieś plany na relaks są czy tylko praca i praca ??

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wróciłam :) już po urlopie :) co się w tym czasie działo?

12. Aleksander_Wielki

wiało nudą ;) ale szykuje sie poprawa :) za tydzień wycieczka i będziemy się integrować :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no widzisz, jak się rozkręciło, to integracja za integracją ;)

14. Aleksander_Wielki

dzisiaj był dentysta - póki co trucizna - kolejno kanałówka i 600 zeta nie moje

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

też robiłam w maju - wiem, jak to jest :eek: ale ja miałam bez znieczulenia, więc nie aspekt finansowy bolał najbardziej ;) ale najważniejsze, by z zębem było dobrze :)

16. Aleksander_Wielki

na razie o tym nie myślę, skupiam się na tym tygodniu bo w piątek jedziemy na wycieczkę "integracyjną" :D

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no no :) jakieś ciekawe miejsce czy po prostu integracja jest na pierwszym planie?

18. Aleksander_Wielki

kierunek -> Węgierska Górka :) w piątek ma być grill, w sobotę cały dzień wolny (coś o wycieczce do Żywca plotki chodzą ) -> wieczorem bankiet, w niedzielę po obiadku powrót, a co będzie to się zobaczy :D

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zapowiada się dobrze zatem :)

20. Aleksander_Wielki

ano :D szczególnie że pogoda też ma dopisać :) teraz trzeba tylko tą przeklętą infekcję wyleczyć :eek: