Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to pewnie wszyscy tak mają, że do końca nie wiedzą, czy coś się nie wykrzaczy ;)

miłego dnia :)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ja tam nie narzekam, na urlopie przeważnie sie napracuję więcej niż normalnie więc za nim nie tęsknię

patrycja9922 likes this.
  3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oo to wypróbuj kiedyś urlop wypoczynkowy ;) polecam :D wiem, że niektórzy tak mają, że odpoczywają przekopując hektary czy coś w tym stylu, ale skoro za tym nie przepadasz, to może jednak laba? ;) a Ty w wolnym czasie remontujesz całą dzielnicę czy co? ;)

patrycja9922 likes this.
  4. Aleksander_Wielki

zawsze jakoś tak się dziwnie składa, że jakiś remoncik sie trafia jak mam urlop, a na wakacje to jeżdżę to w wolne dłuższe weekendy, których teraz z racji szkoły nie mam

patrycja9922 likes this.
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to się troszkę wpakowałeś ;) na pewno się uda jakiś czas zarezerwować na jakieś wypady :)

patrycja9922 likes this.
  6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

7. Aleksander_Wielki

miał być w sobotę grill i później dyskoteka ale z całej grupy zostały tylko 3 osoby, mam nadzieję że się jeszcze ktoś zreflektuje i będzie więcej osób

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

znam ten ból, na podyplomówce też było ciężko zebrać grupę...w sumie to przez cały rok udało nam się raz na piwo wyjść, bo zajęcia wypadły i mój dzielny Mąż zarządził, że idziemy i nikt nie śmiał dyskutować :D

może się namyślą jeszcze :) a we trójkę i tak możecie się przecież dobrze bawić :)

9. Aleksander_Wielki

ja sie tam nie przejmuję, ja idę i mam zamiar dobrze się bawić, czy pogoda dopisze czy nie ;)

miłego weekendu :)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no i jak się udała impreza? :)

11. Aleksander_Wielki

nie odbyła się, przez problemy zdrowotne babci naszego "gospodarza" więc została przełożona na bliżej nieokreślony termin

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj, szkoda, zwłaszcza babci.. wkrótce babci się polepszy,a Wy będziecie mogli się zorganizować ponownie :)

13. Aleksander_Wielki

cóż takie życie, najważniejsze teraz jest zdrowie, a co sie odwlecze to nie uciecze ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dokładnie :)

15. Aleksander_Wielki

zmieniam zdanie co do drugiej części mojej poprzedniej wypowiedzi, były plany na kolejne wyjście i po paru godzinach znowu padły -.- mam już tego dość>:(

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech... co to się z ludźmi dzieje... -.-

17. Aleksander_Wielki

po dzisiejszym dniu mogę napisać, że 10 sierpnia jadę pozwiedzać Wiedeń ale co będzie za miesiąc trudno powiedzieć, mam nadzieję że to jakoś sie uda zrealizować ;)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wow :) no to świetna wycieczka :) oby doszła do skutku :)

19. Aleksander_Wielki

pożyjemy zobaczymy ;) teraz trezba słonko łapać ile sie da ;) oczywiście bez przesady i z filtrem ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak, tak :) niestety, ja w pracy do teraz siedziałam..i jutro też pracuję :sleepy: