Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to pewnie wszyscy tak mają, że do końca nie wiedzą, czy coś się nie wykrzaczy ;)

miłego dnia :)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

ja tam nie narzekam, na urlopie przeważnie sie napracuję więcej niż normalnie więc za nim nie tęsknię

patrycja9922 lubi to.
  3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oo to wypróbuj kiedyś urlop wypoczynkowy ;) polecam :D wiem, że niektórzy tak mają, że odpoczywają przekopując hektary czy coś w tym stylu, ale skoro za tym nie przepadasz, to może jednak laba? ;) a Ty w wolnym czasie remontujesz całą dzielnicę czy co? ;)

patrycja9922 lubi to.
  4. Aleksander_Wielki

zawsze jakoś tak się dziwnie składa, że jakiś remoncik sie trafia jak mam urlop, a na wakacje to jeżdżę to w wolne dłuższe weekendy, których teraz z racji szkoły nie mam

patrycja9922 lubi to.
  5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to się troszkę wpakowałeś ;) na pewno się uda jakiś czas zarezerwować na jakieś wypady :)

patrycja9922 lubi to.
  6. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

7. Aleksander_Wielki

miał być w sobotę grill i później dyskoteka ale z całej grupy zostały tylko 3 osoby, mam nadzieję że się jeszcze ktoś zreflektuje i będzie więcej osób

8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

znam ten ból, na podyplomówce też było ciężko zebrać grupę...w sumie to przez cały rok udało nam się raz na piwo wyjść, bo zajęcia wypadły i mój dzielny Mąż zarządził, że idziemy i nikt nie śmiał dyskutować :D

może się namyślą jeszcze :) a we trójkę i tak możecie się przecież dobrze bawić :)

9. Aleksander_Wielki

ja sie tam nie przejmuję, ja idę i mam zamiar dobrze się bawić, czy pogoda dopisze czy nie ;)

miłego weekendu :)

10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no i jak się udała impreza? :)

11. Aleksander_Wielki

nie odbyła się, przez problemy zdrowotne babci naszego "gospodarza" więc została przełożona na bliżej nieokreślony termin

12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj, szkoda, zwłaszcza babci.. wkrótce babci się polepszy,a Wy będziecie mogli się zorganizować ponownie :)

13. Aleksander_Wielki

cóż takie życie, najważniejsze teraz jest zdrowie, a co sie odwlecze to nie uciecze ;)

14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dokładnie :)

15. Aleksander_Wielki

zmieniam zdanie co do drugiej części mojej poprzedniej wypowiedzi, były plany na kolejne wyjście i po paru godzinach znowu padły -.- mam już tego dość>:(

16. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech... co to się z ludźmi dzieje... -.-

17. Aleksander_Wielki

po dzisiejszym dniu mogę napisać, że 10 sierpnia jadę pozwiedzać Wiedeń ale co będzie za miesiąc trudno powiedzieć, mam nadzieję że to jakoś sie uda zrealizować ;)

18. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wow :) no to świetna wycieczka :) oby doszła do skutku :)

19. Aleksander_Wielki

pożyjemy zobaczymy ;) teraz trezba słonko łapać ile sie da ;) oczywiście bez przesady i z filtrem ;)

20. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak, tak :) niestety, ja w pracy do teraz siedziałam..i jutro też pracuję :sleepy: