Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jeśli Cię to pocieszy, to ja dziś do pracy muszę się udać.. :( ale niezależnie od obowiązków - i tak życzę udanego weekendu :D i przyjemnego :D

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

dziękuję i wzajemnie miłego weekendu życzę ;)
    chyba powoli zacznie sie pogoda poprawiać więc mimo obowiązków chyba będzie można podładować akumulatorki :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no nawet ładnie było :) to się wczoraj dało coś na powietrzu zaimprowizować ;)
    u Ciebie też słonko świeciło?

4. Aleksander_Wielki

mhm :) w końcu można akumulator ładować jak słonko tak ładnie świeci ;)
    pozdawiam :)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no :) szkoda, że od rana do nocy w pracy siedzę i jedynie przez szybę na nie patrzę.. -.-
    w długi weekend wypoczywasz? :) czy szkoła?

6. Aleksander_Wielki

praca, szkoła i impreza - ja nie mam czegoś takiego jak długi weekend

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

miałam podobnie ;) ale planuję zrobić sobie kilka dni kompletnego lenistwa po skończeniu tych projektów, nad którymi aktualnie pracuję..ciekawe, czy mi się uda ;) a impreza udana?

8. Aleksander_Wielki

no to życzę powodzenia przy projektach i miłego wypoczynku już po wszystkim.

impreza była spoko ;) ale to nie ostatnia w tym roku więc już prawie zapomniałem o niej :D

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to szkolna impreza? :)

dziękuję :)

10. Aleksander_Wielki

rodzinna imprezka, ciocia miała 50-tkę

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a :) bo tak ją odliczałeś w tym roku, że myślałam, że o szkolny chodzi ;) kalendarzowego jeszcze zostało trochę ;)

12. Aleksander_Wielki

a imprez różnego rodzaju będzie jeszcze przed końcem roku ;) teraz jest maraton urodzinowy który będzie przepleciony imprezą szkolną i z pracy

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to dobrze :) trzeba się też bawić, a nie tylko pracować i uczyć ;)

14. Aleksander_Wielki

też tak twierdzę ;) sama musisz koniecznie tego spróbować :)i później napisz jak było :D

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

seria hucznych urodzin się zbliża, więc wtedy to już na pewno :D
    przyjemnego weekendu :)

patrycja9922 lubi to.
  16. Aleksander_Wielki

dzięki i wzajemnie ;)

a co do serii urodzin mi sie ona kończy 22 czerwca więc przejmniesz pałeczkę :D

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no patrz, a mi się w tym tygodniu ta seria zaczyna :) no i potem to co kilka dni aż do końca września :D a Ty po tej dacie zaczniesz inne imprezy pod względem tematycznym? ;)

18. Aleksander_Wielki

tak, zostanie jeszcze zakończenie roku, imprezka z znajomymi z pracy, może jeszcze jakieś plenerowe imprezki - pożyjemy, zobaczymy ;)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a urlop jakoś planujesz wcześniej czy na żywioł idziesz? ;)

20. Aleksander_Wielki

niby sie planuje coś tam ale to później w praniu wychodzi czy go biorę jak planowałem czy jak jest możliwość lub potrzeba