Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

jeśli Cię to pocieszy, to ja dziś do pracy muszę się udać.. :( ale niezależnie od obowiązków - i tak życzę udanego weekendu :D i przyjemnego :D

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

dziękuję i wzajemnie miłego weekendu życzę ;)
    chyba powoli zacznie sie pogoda poprawiać więc mimo obowiązków chyba będzie można podładować akumulatorki :D

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no nawet ładnie było :) to się wczoraj dało coś na powietrzu zaimprowizować ;)
    u Ciebie też słonko świeciło?

4. Aleksander_Wielki

mhm :) w końcu można akumulator ładować jak słonko tak ładnie świeci ;)
    pozdawiam :)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a no :) szkoda, że od rana do nocy w pracy siedzę i jedynie przez szybę na nie patrzę.. -.-
    w długi weekend wypoczywasz? :) czy szkoła?

6. Aleksander_Wielki

praca, szkoła i impreza - ja nie mam czegoś takiego jak długi weekend

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

miałam podobnie ;) ale planuję zrobić sobie kilka dni kompletnego lenistwa po skończeniu tych projektów, nad którymi aktualnie pracuję..ciekawe, czy mi się uda ;) a impreza udana?

8. Aleksander_Wielki

no to życzę powodzenia przy projektach i miłego wypoczynku już po wszystkim.

impreza była spoko ;) ale to nie ostatnia w tym roku więc już prawie zapomniałem o niej :D

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to szkolna impreza? :)

dziękuję :)

10. Aleksander_Wielki

rodzinna imprezka, ciocia miała 50-tkę

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a :) bo tak ją odliczałeś w tym roku, że myślałam, że o szkolny chodzi ;) kalendarzowego jeszcze zostało trochę ;)

12. Aleksander_Wielki

a imprez różnego rodzaju będzie jeszcze przed końcem roku ;) teraz jest maraton urodzinowy który będzie przepleciony imprezą szkolną i z pracy

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to dobrze :) trzeba się też bawić, a nie tylko pracować i uczyć ;)

14. Aleksander_Wielki

też tak twierdzę ;) sama musisz koniecznie tego spróbować :)i później napisz jak było :D

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

seria hucznych urodzin się zbliża, więc wtedy to już na pewno :D
    przyjemnego weekendu :)

patrycja9922 likes this.
  16. Aleksander_Wielki

dzięki i wzajemnie ;)

a co do serii urodzin mi sie ona kończy 22 czerwca więc przejmniesz pałeczkę :D

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no patrz, a mi się w tym tygodniu ta seria zaczyna :) no i potem to co kilka dni aż do końca września :D a Ty po tej dacie zaczniesz inne imprezy pod względem tematycznym? ;)

18. Aleksander_Wielki

tak, zostanie jeszcze zakończenie roku, imprezka z znajomymi z pracy, może jeszcze jakieś plenerowe imprezki - pożyjemy, zobaczymy ;)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a urlop jakoś planujesz wcześniej czy na żywioł idziesz? ;)

20. Aleksander_Wielki

niby sie planuje coś tam ale to później w praniu wychodzi czy go biorę jak planowałem czy jak jest możliwość lub potrzeba