Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

zawziąłeś się widzę ;) ale wszystko trzeba z umiarem ;) a jak Ci idzie?

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

po co za chwilę kupować nowe rzeczy jak można troszkę popracować nad sobą i nie będą one ppotrzebne ;) a póki co waga pokazuje że bez zmian jest -.-

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

mój Mąż zawsze powtarza, że mięśnie są cięższe i nie na wagę należy patrzeć, tylko na obwody ;) a skoro trenujesz dość intensywnie, to może to być prawda :)

4. Aleksander_Wielki

tego nie znałem :oops: człowiek cały czas sie uczy ;)to tak przy okazji może Twój mąż zna sposóbna pozbycie się nadmiaru mięśni ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie, w tej sprawie moja Siostra z kolei się popisała, która bardzo intensywnie trenuje - przeszła na weganizm i od razu wysmukliła się jej umięśniona sylwetka ;)

6. Aleksander_Wielki

chyba za długo jadłem to co jadłem żeby taka zmiana w menu nie pozostała bez skutków ubocznych jak obniżenie poziomu żelaza i innych składników, a to może być groźne

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no w tym nie chodzi tylko o odstawienie mięsa... moja Siostra ma wyznaczone zastępniki... miliony różnych orzechów, inne mąki, jakieś dziwaczne rośliny, na które nawet bym nie spojrzała, gdyby mi nie powiedziała o nich ;) także masz rację, takie rzeczy trzeba robić z głową, a najlepiej po konsultacjach z dietetykiem, by właśnie nie zabrakło ważnych w diecie składników :) choć ja i tak się nie mogę przekonać, by od czasu do czasu sobie mięcha nie zjeść ;)

8. Aleksander_Wielki

ja sie ostatnio z zwykłego białego pieczywa przerzuciłem na bułki z dynią albo ciemne lub pełnoziarniste pieczywko ;) jak sam cośrobię to raczej duszone lub gotowane rzeczy niż pieczone (choć raz na jakiś czas dobrze trochę tłustego zjeść ;) )jeśli chodzi o % to praktycznie odstawione, tylko na urodziny na toast czasem troszkę sie uraczę do tego ostatnio smaki mi sie zmieniają, jak widzę niektóre zupy to za nic ich bym nie ruszył ale jak już zacznę to mogę podwójne porcje zjeść i mi smakują o dziwo :D

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

hmm...ciekawe z czego to wynika...takie zmiany smaków.. :) ale to Ty tak na poważnie podszedłeś do sprawy ;) zazdroszczę motywacji i wytrwałości zatem :)

10. Aleksander_Wielki

a "nie" dziękuję, żeby nie zapeszyć ;) mam nadzieję że weekend upłynął spokojnie i był czas na relaks ;)

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a weekend pod znakiem dużej ilości gości i brykania ;) a jak tam u Ciebie?

12. Aleksander_Wielki

u mnie szkoła jak zwykle i spanie :)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a kiedy wakacje zaczynasz? :)

14. Aleksander_Wielki

jakie wakacje?? ja nie mam wakacji :D teraz w niedzielę z szkoły nad Chechło jedziemy się przed egzaminami odstresować na rowerkach, grając w siatkówkę i coś tam jeszcze miało być - tylko nie wiem czy pogoda dopisze :/

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no to ładny plan :) udało się zrealizować?

16. Aleksander_Wielki

mimo mizernej pogody była siatkówka i zumba :) - tylko na rowerki wodne nam nie pozwolono iść ze względu na złe warunki pogodowe :(
    PS. za wygraną w siatkówkę dostaliśmy voucher na 100 do pizzerii :D

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no proszę, proszę :) gratulacje :)

18. Aleksander_Wielki

tylko nie ma jeszcze zdjęć z całej imprezy :(

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

kolejny weekend też aktywnie planujesz spędzić?

20. Aleksander_Wielki

nie, teraz do końca czerwca szykuje sie szkoł, szkoła szkoła i szkoła :) z małymi przerwami w tygodniu na grilla