Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

po zakupach powinieneś mieć jej więcej ;) a no ma się zmienić - na zimno -.- akurat na weekend >:( niemniej, miłego weekendu życzę 8)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

dziękuję i wzajemnie - weekend będzie znowu spędzony w szkole ;)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w szkole też dałoby się miło go spędzić ;) a jak było?

4. Aleksander_Wielki

sennie - zasnąłem podczas zajęć :p do tego stopnia że kobitka zarządziła 10 minut przerwy :D

a jako że ładna pogoda jest to sezon biegowy dzisiaj otwarłem ;) pracujemy nad kondycją :D

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ta...sezon na powietrzu otworzyłam hucznie - kontuzją ;) na szczęście drobną, ale parę dni noga wyłączona będzie -.- więc mam nadzieję, że u Ciebie to wyszło lepiej :) a z tym zasypianiem to mój Mąż by Cię zrozumiał..okazuje się, że potrafi zasypiać nawet na niezwykle ciekawych i głośnych imprezach ;) ;) i do tego pojawić się w takim stanie w tv :p :eek:-.-

6. Aleksander_Wielki

zakładam, że drobne skręcenie sie napatoczyło i raz dwa sobie pójdzie ;)

ja dzisiaj w radiu wygrałem płytę i coś tam wspominali o mnie :D

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooo no to gratulacje :D mięsień akurat naciągnęłam, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie :)

8. Aleksander_Wielki

miłego i udanego weekendu życzę, zapowiada sie całkiem fajna pogoda, a takich weekendów może być mało

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dlaczego uważasz, że na weekendy ma się psuć pogoda? ;)

10. Aleksander_Wielki

bo to już taka tradycja u nas chyba ;) cały tydzień fajnie jak człowiek jest w pracy, a jak przyjdzie weekend i ma sie wolne to leje :(

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

może coś w tym jest ;) ponoć długi weekend nie dość, że krótki, to jeszcze niezbyt atrakcyjny pogodowo ma być -.-

12. Aleksander_Wielki

jak to?? przecież ma być 30 stopni :) 10 w piątek, 10 w sobotę i 10 w niedzielę :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

słyszałam....pracuję nad systemem zmagazynowania ciepła ;) a szukasz czegoś na g&t?

14. Aleksander_Wielki

w sumie to ja tylko wchodzę, bonusy z koła zbieram, prezenty rozdaje i tyle, jak sie jakiś kombajn trafi to coś posieję, jakoś nie mam czasu żeby sie bawić w sadzenie, podlewanie i zbieranie

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no też sobie bez kombajnu nie wyobrażam...ale zawsze jakaś misja czy komiks i się zbierze :D

16. Aleksander_Wielki

nawet na to nie mam już jakoś ochoty, tak sie zastanawiając to chyba tylko rywalizacja z Kasią mnie trzymała i napędzała ;)
    teraz zamiast siedzieć przed kompem wolę pobiegać, pospacerować albo na rowerze pojeździć, do tego trzeba prace pisać do szkoły i się uczyć - loguję sie dziennie, zbieram bonusy i jak cyrk przyjeżdża to sie tam bawię :D nie wykluczam że jeszcze wrócę do aktywnej gry dlatego nie likwiduję konta ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no może jeszcze będziesz chciał bardziej aktywnie pograć :) choć przyznaję, że ja chyba też tak z przyzwyczajenia coś tam posieję, jakąś misję zrobię.. ;)

18. Aleksander_Wielki

ja jakoś nie mam energii ostatnio na nic :(

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to już nie za późno na przesilenie? może przemęczony jesteś i musiałbyś odpocząć?

20. Aleksander_Wielki

rower, bieganie, siatkówka - może faktycznie zmęczenie z nadmiaru jest ale nie ma zlituj, trzeba wagę zrzucać ;)