Aleksander_Wielki

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by Aleksander_Wielki, Aug 25, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

po zakupach powinieneś mieć jej więcej ;) a no ma się zmienić - na zimno -.- akurat na weekend >:( niemniej, miłego weekendu życzę 8)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

dziękuję i wzajemnie - weekend będzie znowu spędzony w szkole ;)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w szkole też dałoby się miło go spędzić ;) a jak było?

4. Aleksander_Wielki

sennie - zasnąłem podczas zajęć :p do tego stopnia że kobitka zarządziła 10 minut przerwy :D

a jako że ładna pogoda jest to sezon biegowy dzisiaj otwarłem ;) pracujemy nad kondycją :D

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ta...sezon na powietrzu otworzyłam hucznie - kontuzją ;) na szczęście drobną, ale parę dni noga wyłączona będzie -.- więc mam nadzieję, że u Ciebie to wyszło lepiej :) a z tym zasypianiem to mój Mąż by Cię zrozumiał..okazuje się, że potrafi zasypiać nawet na niezwykle ciekawych i głośnych imprezach ;) ;) i do tego pojawić się w takim stanie w tv :p :eek:-.-

6. Aleksander_Wielki

zakładam, że drobne skręcenie sie napatoczyło i raz dwa sobie pójdzie ;)

ja dzisiaj w radiu wygrałem płytę i coś tam wspominali o mnie :D

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ooo no to gratulacje :D mięsień akurat naciągnęłam, ale mam nadzieję, że szybko przejdzie :)

8. Aleksander_Wielki

miłego i udanego weekendu życzę, zapowiada sie całkiem fajna pogoda, a takich weekendów może być mało

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

dlaczego uważasz, że na weekendy ma się psuć pogoda? ;)

10. Aleksander_Wielki

bo to już taka tradycja u nas chyba ;) cały tydzień fajnie jak człowiek jest w pracy, a jak przyjdzie weekend i ma sie wolne to leje :(

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

może coś w tym jest ;) ponoć długi weekend nie dość, że krótki, to jeszcze niezbyt atrakcyjny pogodowo ma być -.-

12. Aleksander_Wielki

jak to?? przecież ma być 30 stopni :) 10 w piątek, 10 w sobotę i 10 w niedzielę :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

słyszałam....pracuję nad systemem zmagazynowania ciepła ;) a szukasz czegoś na g&t?

14. Aleksander_Wielki

w sumie to ja tylko wchodzę, bonusy z koła zbieram, prezenty rozdaje i tyle, jak sie jakiś kombajn trafi to coś posieję, jakoś nie mam czasu żeby sie bawić w sadzenie, podlewanie i zbieranie

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no też sobie bez kombajnu nie wyobrażam...ale zawsze jakaś misja czy komiks i się zbierze :D

16. Aleksander_Wielki

nawet na to nie mam już jakoś ochoty, tak sie zastanawiając to chyba tylko rywalizacja z Kasią mnie trzymała i napędzała ;)
    teraz zamiast siedzieć przed kompem wolę pobiegać, pospacerować albo na rowerze pojeździć, do tego trzeba prace pisać do szkoły i się uczyć - loguję sie dziennie, zbieram bonusy i jak cyrk przyjeżdża to sie tam bawię :D nie wykluczam że jeszcze wrócę do aktywnej gry dlatego nie likwiduję konta ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

no może jeszcze będziesz chciał bardziej aktywnie pograć :) choć przyznaję, że ja chyba też tak z przyzwyczajenia coś tam posieję, jakąś misję zrobię.. ;)

18. Aleksander_Wielki

ja jakoś nie mam energii ostatnio na nic :(

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to już nie za późno na przesilenie? może przemęczony jesteś i musiałbyś odpocząć?

20. Aleksander_Wielki

rower, bieganie, siatkówka - może faktycznie zmęczenie z nadmiaru jest ale nie ma zlituj, trzeba wagę zrzucać ;)