Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a chociaż skuteczny? ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

wystawić, wystawiłem piłkę ale jak sie akcja skończyła to nie pamiętam :eek:

mam kolejny kazus ale wrzucę go jak znajdę chwilkę ;)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a myślałam, że po takiej "kontuzji" to się zmysły wyostrzają i będziesz akcję pamiętał po kres kresów ;) ;)

dobrej nocki:D

4. Aleksander_Wielki

grałem ze skręconą kostką to i z lekkim otarciem mogę grać ;) pewnie nawet jakby mi nogi urwało to bym grał na wózku - jeśli są takie drużyny gdzieś ;)

a kazus postaram sie jutro zamieścić ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

drużyny są na pewno, ale może jednak postaraj się nie dołączać do ich składu ;)

6. Aleksander_Wielki

nie mam zamiaru :) mówię tylko co by było gdyby ;)

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

przyjemności Świątecznych i radosnego odpoczynku życzę :)

8. Aleksander_Wielki

dziękuję :)

ja również życzę Spokojnych i Radosnych Świąt Wielkiej Nocy ;)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a potem uroczej wiosny :D:D:D:D

10. Aleksander_Wielki

wiosna już ponoć tuż tuż ;)

jak tam po świętach samopoczucie, ja wczoraj byłem w Warszawie na manifeście ale jakby to miało być w święt to też bym pojechał. Święta przesiedziałem oglądając samotnie filmyna lapku i wniosek z tego taki, że wolałbym spędzić święta z znajomymi niż z rodzinką i być zmuszonym na patrzenie na to, na co mama ma ochotę.

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

już widoki coraz bardziej wiosenne :D:D no a i odczuwana aura ma do tego dołączyć :D:D

święta całkiem przyjemnie - widziałam się z rodzinką, taką zapowiedzianą i niespodziewaną też ;) ale pogoda była beznadziejna, nawet się na spacer dłuższy nie można było wybrać, bo co chwila gradem sypało :eek:

12. Aleksander_Wielki

ano :) wiosna tuż tuż :D

dzisaj w krótkim rękawku można było chodzić :D

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

sobota jeszcze ładniejsza u mnie była :) ale od wczoraj wrrrr strasznie wieje :eek: strach się wynurzyć, by czymś nie oberwać -.-

14. Aleksander_Wielki

u nas do wczoraj było fajnie - wiatrzysko przyszło dzisiaj i faktycznie lepiej sie nie wychylać przy takich powiewach ;)

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a to skorzystałeś z aury dzień dłużej ;) rower już przygotowany na sezon? ;)

16. Aleksander_Wielki

jeszce nie - miałem dzisiaj iść do sklepu po części ale zahaczyłem o inny sklep i zamiast tego kupiłem 2 książki i koczulkę ;)

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

hah :) te sklepy to istne pułapki ;) ;)

18. Aleksander_Wielki

ale czasami fajnie jest sie tak poszwędać, nawet jeśli sie nic nie kupi - po prostu drobna odmian od codziennej rutyny ;)

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

oj nie, nie znoszę szwędania się po sklepach, a już jak nic nie kupię, to mam cały dzień zepsuty ;)

20. Aleksander_Wielki

dlatego chodziłem aż kupiłem ;) ale są tego skutki - od 2 dni jakoś nie mam energii :( chyba, że to z powodu tego, że pogoda ma sie zmienić :eek: