Aleksander_Wielki

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Aleksander_Wielki, 25 sierpnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

toż to w końcu czas na sjestę ;)

2. Aleksander_Wielki

Aleksander_Wielki Komisarz forum

no to muszę znaleźć inną pracę bo w obecnej nie ma szans żeby na taką siestę móc sobie pozwolić ;)

3. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

haha, jak znajdziesz taką, w której można, to daj znać ;)

miłego dnia :)

4. Aleksander_Wielki

w japoni i skandynawii powoli wprowadzają takie rozwiązania, dodatkowo gdzieniegdzie wprowadzją 6 godzinny czas pracy więc szansa jest tylko trzeba troszkę poszukać ;)

5. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

aaa no to się z przeprowadzką wiąże... do tego nie moje regiony >:( Japonia za daleko i hmm...zbyt katastroficznie położona ;) Skandynawia za zimna :oops:

6. Aleksander_Wielki

japonia może i katastroficzna to fakt ale fajna jest, szczególnie podczas ich świąt ;)
    skandynawia zimna to też fakt ale cenią tam polaków jako pracowników ;)
    może warto jednak sie zastanowić nad możliwością zmian :p albo zaczekamy parę lat to może i u nas coś takiego wprowadzą :D

7. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

w to akurat nie wierze ;) już bardziej w wygraną kilkunastu milionów 8) a wtedy będę sobie pracować, ile mi się podoba, czyli niewiele :music::music::music::inlove::inlove::inlove: będzie woooolne :inlove::inlove:
    można też czekać na moment, kiedy dojdę do władzy, to też się tym planuję zająć 8):p

w weekend szkoła czy odpoczynek?

8. Aleksander_Wielki

no to może kiedyś będziemy rywalizować o tą władzę albo pracować razem ;)

w sobote jadde do babci pomóc w przygotowaniach do urodziń, a w niedzielę świętujemy urodziny dziadka, szkoła za tydzień będzie ;)

9. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

to już może lepiej połączyć siły, ciężko o dobrych współpracowników w końcu :)

a jak się urodziny udały?

10. Aleksander_Wielki

no to nic tylko patrzeć w przyszłość kiedy przyjdzie nam współpracować ;)

a urodzinki spoko były tylko pod koniec ząbek się odezwał :( w środę chyba będę musiał sie udać tam gdzie nie chcę :p

11. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ech..trzeba, to trzeba ;) może nie będzie tak źle.. :)

12. Aleksander_Wielki

dam znać jak było, może mi się spodoba i będę częściej tam chodził ;)

13. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

haha :) tak towarzysko nawet, jak nie będzie z czym iść? ;) trzymam więc kciuki, by nie było źle :)

14. Aleksander_Wielki

żyję :D ząbek do prześwietlenia i 9 kwietnia kanałówka, pierwsza z czterech prawdopodobnie ;) nie ma źle ale 1200 będzie nie moje :(

15. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

wiem, co to znaczy, też jestem w trakcie leczenia kanałowego zęba :( idzie wytrzymać ;)

no i weekend już blisko :D:D

16. Aleksander_Wielki

szkoła i imrezka 18-nastkowa :D
    poniedziałek może być ciężkim dniem :p

17. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

hah moi goście już zapowiedzieli przybycie pociągiem, więc chyba będę Cię rozumieć w poniedziałek ;)

no to udanej imprezy 8) i przyjemnego weekendu :music:

18. Aleksander_Wielki

dzięki i wzajemnie ;) muszę tylko tą lekką depilację nogi, na siatkówce co mi sie zrobiła, wytrzymać :p

19. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ojej, raz mu się kawałek nogi wydepilował i zaraz marudzi :p:p sorry, ale u kobiet nie ma co szukać zrozumienia w tej sprawie :p jak Mężowi się kolana wydepilowały podczas remontu, to zaproponowałam, że mogę wyrównać na całych nogach 8)8)8)

ślizg zaliczyłeś?

20. Aleksander_Wielki

ano troszkę marudzi :p ale już jest ok :) i faktycznie zaliczyłem ślizg