Ale mnie załatwiliście

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Kwaśniakowa, 11 października 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Kwaśniakowa

Kwaśniakowa Czeladnik forum

Droga Farmeramo,
    jakże mnie załatwiliście na cacy przed chwilą. Miałam ostatnie 5 minut eventu Ingrid wszystko wyliczone co do joty, zebrałam 15 minut wczesniej ostatnie zbiory - zdobyłam talary - ale....
    Ale nie zdążyłam ich wydać, bo na ostatnie 5 minut gry wprowadziliście sobie przerwę techniczną!
    Echhh, masakra - nie po sobie wyliczam i inwestuje w zbiory i nawozy żebyście takie nr odwalali. I co mi z tego że uzbierałam jak nie wydałam i nie zdobyłam sobie na to co zbierałam?

Jestem ogromnie zła i szkoda mi słów - ostatnio non stop takie nr odwalacie i wiecznie przerwy techniczne i to ostatnie 5 minut ewentu..........

Domagam się rekompensaty bo moje pieniądze poszły w [ciach]

Niestosowne, wykropkowane słowo usunęłam i proszę o stosowny dobór słów.

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 11 października 2017
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Z opiniami/roszczeniami zapraszam do wątków dyskusyjnych: >>klik<<. Posty dyskusyjne usunęłam ponieważ dział Pomocy do dyskusji nie służy.

Pytań w poście Autorki wątku nie widzę, w związku z tym ten temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.