Alchemik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ponderoza70, 30 kwietnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

Witam,do skonczenia eventu alchemik brakowalo mi tylko jednego eliksiru ! Chcialam kupic koszyk by skonczyc i zdobyc pnacze ale niestety zakup karta byl niemozliwy :cry:i pnacze i nagrody przepadly:cry:z pracy wrocilam o 17 czyli juz po evencie. Stracilam oprocz pnacza i nagrod obornik,roslinki,super nawoz,snz i co teraz ???:cry:

Dzieki Cyfrzakk - probowalam 2 razy, wiecej czasu juz nie mialam, nie chcialam sie spoznic do pracy.

Ostatnie edytowanie: 30 kwietnia 2018
  2. cyfrzakk

cyfrzakk Cesarz forum

karty nie działały około 5 minut, jak ponownie próbowałem było oki

pytasz co teraz, nic na to nie da rady poradzi, ewentualnie możesz napisać do pomocy technicznej ale małe szanse że to coś da

3. MOD_Elena

MOD_Elena Guest

Nie mamy informacji by takie problemy wystąpiły dotychczas.

Proponuję kontakt w tej sprawie z Pomocą techniczną opisując dokładnie problem,
    być może uda się ustalić przyczynę dlaczego zakup nie był możliwy.
    W takich przypadkach zawsze niezwłocznie należy się kontaktować się z PT.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

4. ponderoza70

ponderoza70 Stary wyjadacz

przed chwila chcialam jeszcze kupic rzad chmur kwiecien i nadal nie moge zaplacic karta.A jak wspomnialam wyzej nie mialam juz czasu - praca wzywala.
    wiecej pytan nie mam dziekuje

5. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Dziękuję również i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.