alchemik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Luba, 16 lutego 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Luba

Luba Stały bywalec

witam:) Wprowadzają zmiany ,a ja nie mogę korzystać od paru godzin z półproduktu-pismo,gdy klikne na skrzata i na zrobione już pismo ,to ta na dole zielona ikonka się nie wyświetla i 40 PD nie dam rady sobie dodać.Czy tylko ja tak mam i czy na innych poziomach w alchemiku z produktami PD jest podobnie?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Póki co to jeszcze nic się w Alchemiku nie zmieniło i aby bonus aktywować trzeba wystawić Atramentowego skrzata na łące i po 30 minutach otrzymasz 40 PD dla Alchemika.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. Luba

Luba Stały bywalec

Dziękuje :) troche to skomplikowane i nie wiedziałam gdzie tego szukać,ale spoko już zatrybiłam ,że atramentowy wsunął się do zakładki z itemami;)i sobie tam poczeka do czwartku:pJak zrozumiałam nowe faq ,to chyba w czwartek znajdę go hmm w spiżarni?

4. SMOD_Atena

Bardzo proszę. Z tego co ja wyczytałam to w czwartek już nie znajdziemy posiadanych obecnie skrzatów :

"(....)Wycofane zostaną skrzaty oraz półprodukty. Każda produkcja da finalny produkt, który można bezpośrednio wykorzystać. Wszystkie wyprodukowane produkty rzemiosła pozostaną, natomiast skrzaty zostaną wymienione na pierwotne składniki, z których zostały zrobione według obecnych >Receptur< i >Przepisów<.(....)"

"Korzystanie z bonusów będzie możliwe za pomocą slotów, możliwe będzie również wysyłanie produktów jako prezent oraz sprzedaż na targu."
    Więc wygląda na to, że produkty bonusowe z Alchemika znajdziemy z Spiżarni.
    A jak to będzie wyglądało po zmianach to zobaczymy już w czwartek.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. Luba

Luba Stały bywalec

Dziekuję , już wszystko jasne :)
    miłego dnia:)

6. SMOD_Atena

Ja również dziękuję, wzajemnie miłego dnia życzę i skoro wszystko jest jasne to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.