Alchemik

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika .wiktor100., 17 października 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Jakiś czas temu porzuciłam alchemika. Teraz chciałabym wrócić do tego rzemiosła, ale mam problem. Postawiłam 4 skrzaty (bibliotekarze) i nie wiem jak mam je zebrać, żeby mi dopisały się punkty do zawodu. Mam tylko ikonkę z młotkiem (jak przy usuwaniu przedmiotów), jak kliknę na nią to usuwa mi skrzata a punktów do zawodu mi nie dopisuje. Co robię źle?

2. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

wydaje mi się, że punkty do zawodu dostaniesz po tym jak skrzat "urośnie" na polu.... musisz poczekać do końca

3. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Dzień dobry :)
    Robisz wszystko dobrze:)
    Punkty na rozbudowę Alchemika dostajemy od skrzata w momencie postawienia go na polu.
    Niestety, nie dostajemy o tym powiadomienia ..... nie wyskakuje okienko z dopisaniem punktów. Jedyny sposób na sprawdzenie czy punkty zostały dopisane to: zapisać stan pkt. w paseczku przed postawieniem skrzata na polu i po postawieniu go.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

est-orka, dziękuję pięknie za pomoc.

Dodam jeszcze link do całego poradnika na temat Alchemika : >>>klik<<.

.wiktor100., czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

est-orka lubi to.
  5. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

ups....przepraszam....

est-orka lubi to.
  6. .wiktor100.

.wiktor100. Czeladnik forum

Dziękuję za pomoc. Stan punktów miałam zapisany (stąd było moje pytanie), bo nowych mi nie przybyło. Punkty się dopisały po przelogowaniu. Kurczę, skleroza już mnie dopada.

A swoją drogą oglądając FAQ z przetwórni (alchemik) właśnie brakowało mi obrazka i wyjaśnienia, co zrobić w przypadku skrzatów dających punkty do zawodu. Czy można by było dodać taką grafikę z młoteczkiem (pytam w imieniu osób zaczynających przygodę z alchemikiem) i wyjaśnić, jak to działa w przypadku tych skrzatów?

Jeszcze raz dziękuję za pomoc i można założyć kłódeczkę :)

7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

.wiktor100., z sugestiami i uwagami na temat poradników zapraszam Cię do tego tematu : >>>FAQ - pod lupą<<<.

A skoro tutaj nie masz już pytań, to zakładam kłódeczkę.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.