Album z naklejkami

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Malinka_12, 18 marca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Nie rozumiem jednej rzeczy. W poradniku dotyczącym albumu napisane jest: "W wykazie znajdują się wszystkie naklejki, nie tylko te które zostały odblokowane przez gracza." Ja natomiast widzę tylko te naklejki, które udało mi się zdobyć np. w lutym widzę tylko naklejkę alchemika, którą jako jedyną zdobyłam w tamtym miesiącu. Według poradnika powinnam też widzieć szare naklejki z eventów lutowych np. z Walentynek. Czy tylko ja tak mam, czy inni też?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

To chyba zależy od ustawienia naklejek,być może Ty masz ustawione od najnowszej i pokazane są tylko te,które zdobyłaś.Spróbuj proszę wybrać ustawienia naklejek np..."Alfabetycznie" i wtedy sprawdź,powinny być widoczne wszystkie naklejki,jakie do tej pory były do zdobycia,te które zdobyłaś będą kolorowe,a te których nie zdobyłaś-będą szare.

Aby wybrać ustawienia należy w okienku z albumem,w jego prawym,górnym rogu kliknąć na strzałki do wyszukiwania i małą zieloną strzałkę po prawej stronie,wtedy wysuną się opcje do wyboru.

3. Malinka_12

Malinka_12 Koneser forum

Teraz pokazuje wszystkie:). Dziękuję, można zamknąć.

SMOD_Atena lubi to.
  4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W takim razie również dziękuję i zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.