aktywność na farmie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zielonejabluszko, 26 lutego 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zielonejabluszko

zielonejabluszko Czeladnik forum

Od chyba czerwca 2016 r gram na farmie, mam 53 poziom, 9 na Bahamie. Przez jakiś czas nie grałam, ale od paru miesięcy gram codziennie, zbieram nagrody od Franka, wysyłam prezenty, aktywnie uczestniczę w niektórych eventach, przeszłam na wyższy poziom farmy i Bahamy.
    I wciąż świecę na czerwono?
    Dlaczego? Jakie są wymogi?

Pozdrawiam :cry:

2. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Jeżeli codziennie siejesz, pracujesz na farmie to nie powinnaś świecić się na czerwono a termometr powinien mieć wysoki słupek. Spróbuj przez dwa - trzy kolejne dni intensywnie pracować i wtedy sprawdź. Zobacz, jak wygląda sytuacja u twoich sąsiadów.
    Pamiętaj, że jak w poradniku (KLIK) czytamy, termometr
    "Mierzy poziom aktywności twojej i twoich znajomych.
    Każdy z graczy zaczyna od poziomu 100 punktów (kreska) i każdego dnia kiedy nie jest w ogóle aktywny traci je.
    Zbierając swoje plony, każdy z nich daje Ci 1 punkt podnoszący twoją aktywność a maksymalna ich ilość aby termometr był pełny wynosi 600 punktów".

Czy można Ci jeszcze jakoś pomóc?

3. Nanibyola

Nanibyola Forumowy żółtodziób

Dziękuję

4. taczanka555

taczanka555 Baron forum

spełniasz kryteria do zielonego paska, najwyrażniej coś się zacięło, moi nowi znajomi mają zielony po kilkunastu dniach na pewno. Pisz do PT, odpowiadają za każdym razem, oczywiście na twój e-adres

5. MOD_Scarlett

MOD_Scarlett Guest

Mam wrażenie, że Nanibyola i zielonejabłuszko to ta sama osoba dlatego wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.