aktualny event

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika zoafi, 19 sierpnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

chciałam się upewnić, czy nowy plusik otworzy się dopiero jak przerobię wszystkie stadia baranów? jeśli tak, to cóż....poczekam na następny event, zasadniczo tańszy. pozdrawiam wytrwałych

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

zoafi, tak zadania wykonujemy w wyznaczonej kolejności, wykonywanie zadań z kolejnymi zwierzętami będzie dostępne po ukończeniu zadań z poprzednim zwierzęciem.

Zapraszam do zapoznania się z poradnikiem: >Karnawał Kima<.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. zoafi

zoafi Wyjątkowy talent

nie mam pytań, dziękuję za upewnienie. Pozdrawiam. Może tak na marginesie zapytam; dlaczego nie można sprzedać drutu, soli, cukru i mandragory, które mi najczęściej wypadają z koła fortuny i mam tego od licha i ciut ciut aż nadto?

4. SMOD_Atena

zoafi bardzo proszę. A co do składników rzemieślniczych to chyba większość Graczy ma nadmiar, ja również ale jak do tej pory nie ma możliwość sprzedaży na targu.

Jest taka propozycja Gracza, zapraszam do zamieszczenia opinii:
    Czy jeszcze w czymś mogę Ci pomóc?

5. SMOD_Atena

Dalszych pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.