aktualny event a kombajn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ~czarodziejka, 15 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Coś się chyba pokiepściło bo nie mogę nic zrobić kombajnem, klinknęłam żeby zebrać i nie reaguje a ręcznie mogę zebrać, proszę o zgłoszenie tego problemu.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

U mnie jest wszystko w porządku. Może zanim zaczniemy zgłaszać to warto zastosować wszystkie standardowe czynności opisane w poradniku: >>>Gdy gra nie działa - poradnik<<<.

3. ~czarodziejka

Gram już na tyle długo, że zanim zgłoszę problem to czyszczę wszystko i jak to nie pomaga to zgłaszam. Proszę nie pouczać mnie jak głąba, któremu jak nie ma co robić to leci na forum i zawraca głowę.

Można zamknąć, kombajn zebrał po czyszczeniu, 4 przelogowaniu i 10 minutowym kręceniu się kwiatka.

maslane04, draculik34 oraz .Magda60. lubią to.
  4. SMOD_Atena

~czarodziejka bardzo Cię przepraszam, nie pouczam a tym bardziej jak głąba. Zauważ proszę, że jesteś jedyną osobą, która zgłasza taki problem. Uważasz, że należy to zgłosić dalej, bo u jednego Gracza kombajn nie działa tak jak powinien?

Jeśli zastosowałaś się do wszystkich wskazówek z poradnika i kombajn nadal nie działa tak jak powinien, to zapraszam do PT.

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytanie?

5. ~czarodziejka

Nie wiem czy tylko u mnie czy jeszcze ludzie po prostu nie napisali.

Jak napisałam wyżej można zamknąć.

6. SMOD_Atena

Jeśli coś nie działa, to Gracze bardzo szybko pojawiają się na forum i zgłaszają, tak jak Ty to zrobiłaś. A skoro już wszystko jest w porządku to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.