Aktualizowane skrzynie

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ania1713, 19 grudnia 2018.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Cześć :)

Mam pytanie odnośnie skrzyń. Które z nich są "aktualizowane" wraz z pojawieniem się nowych rzeczy w grze? Wiem, że taką skrzynią jest skrzynia paszy dla zwierząt i skrzynia z egzotyczną paszą. Czy jeszcze jakieś są aktualizowane? Czy tylko te "paszowe" skrzynie?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Cześć:)
    Wg mojej wiedzy obecnie aktualizowane są tylko skrzynie z narzędziami. Patrząc na poradnik dotyczący skrzyń, teoretycznie powinna być aktualizowana skrzynia z ptakami, ponieważ nie ma przy nich imiennie wskazanego składu, jest tylko mowa o 1 losowym ptaku zwykłym lub hodowlanym do 4. poziomu. Wiemy już jednak, że tak nie jest i nie znajdziemy w tej skrzyni kolorowych pawi.
    Skrzynie, o których piszesz były przez długi czas aktualizowane o nowe pasze, ale wydaje mi się, że widziałam ogłoszenie, z którego wynikało, że zawartość tych skrzyń nie będzie już rozszerzana o nowe pozycje. Póki co nie mogę tego ogłoszenia namierzyć, ale jeszcze poszukam lub dopytam.

Cy masz jeszcze pytania?

ania1713 lubi to.
  3. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Dzięki, nie mam na razie pytań. Kłódeczka :)

4. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Ja mam pytanie: czy w przyszłości BP planuje dodanie ekskluzywnych perfum do skrzyni z perfumami?

ania1713 lubi to.
  5. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

zagma, żadnych oficjalnych informacji na ten temat nie mamy. Trzeba śledzić ogłoszenia :)

ania1713, również dziękuję i temat zamykam. Oczywiście ogłoszenia szukam, bo też lubię wiedzieć, co mogę dostać w danej skrzyni :)

ania1713 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.