Aktualizacje i pomysły.

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 10 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Miałem ostatnio trochę więcej czasu i przejrzałem dokładniej ów dział.
    Wiadomo, jedne pomysły ciekawe, inne to powielane schematy.
    Pytanie:
    Czy któryś z pomysłów tam zawartych został przedstawiony BP ?

-norbijas- lubi to.
  2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pomysły Graczy,które wzbudzają zainteresowanie i poparcie dużej ilości Graczy zawsze były przekazywane do BP i na starym forum były takie informacje zamieszczane(teraz nie jesteśmy w stanie powiedzieć jakie to były pomysły).Niestety nie wiem czy akurat któryś z pomysłów z obecnego,nowego forum został już przekazany ,dopytam o to i otrzymasz odpowiedź.

Ostatnie edytowanie: 10 stycznia 2015
  3. hlnrys

Chodzi o te z nowego forum. Dziękuję, poczekam.

-norbijas- lubi to.
  4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

hlnrys tak, informujemy Bigpoint regularnie przy każdej możliwej korespondencji o oczekiwaniach i życzeniach graczy, które na forum nazwane są "pomysłami i aktualizacjami", jednak nie możemy informować o tym, które z pomysłów zostały przekazane do Centrali.

5. hlnrys

Przecież nie pytam o to czy jakieś pomysły zostaną wdrożone.
    Wtedy rozumiałbym niemożność poinformowania o tym forumowiczów, czy chociaż by autora konkretnego pomysłu.
    Czy to naprawdę taka tajemnica napisać: "Tak. Taki, a taki pomysł został przedstawiony BP". To co z takim pomysłem zrobi Firma, to już inna bajka.

6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

hlnrys jakie są "dalsze losy" przekazanych pomysłów -
    nie wiemy, gdyż nie otrzymujemy takich informacji, natomiast decyzje o "utrzymaniu tego w tajemnicy" nie są podejmowane przeze mnie, a przez Centralę.

7. hlnrys

Widzę, że niczego konkretnego się nie dowiem.
    Jak tajemnica, to tajemnica.
    Temat do zamknięcia.

8. MOD_Etna

MOD_Etna Guest

Zgodnie z życzeniem Autora zamykam :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.