Aktualizacja

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika jakleci.damian182, 10 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. jakleci.damian182

jakleci.damian182 Mieszkaniec forum

Myślę że wszystkim odpowiadała stara oaza,mnie tak więc poco nowa-tylko dodatkowe problemy i to jeszcze przed ewentem.No chyba że gracze się domagali nowej ale ja nic o tym nie słyszałem.

2. -dzieciatko24-

-dzieciatko24- Czeladnik forum

niestety u mnie ona nie działa bo jest hodowla skończona i nie ma jej wyniku

3. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

aktualnie są problemy z nową hodowla w oazach >TU< może cie o tym poczytać.

4. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

Ja jestem o wiele bardziej zadowolona z tej nowej-przede wszystkim nie trzeba stawiać oaz i demolować farmy

Wiem wiem, nie jest to wątek dyskusyjny :p

KaBeUK lubi to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Do dyskusji i zamieszczenia opinii na temat wprowadzonych zmian zapraszam tutaj : >>>klik<<<.

jakleci.damian182, czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

6. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

Jak informuje to OO ..::klik::.. problemy zostały rozwiązane. Autor pytania pomimo obecności na forum nie kontynuował tematu zatem wątek pozwolę sobie zamknąć. :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.