Aktualizacja Skleporamy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika marcinek74, 7 lutego 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Dzień dobry. Sądze że pojawił się bład w tabeli apropo jutrzejszej aktualizacji Skleporamy. Chodzi o zakup skrzyni ze skrzyniami. sądze że powinna kosztować 400 farmarek a nie 4 :) Pozdrawiam całą Ekipe.

2. ania1713

ania1713 Chodząca legenda forum

Naprawdę myślisz, że skrzynia ze skrzyniami jest aż tak cenna? Nie sądzę... Wg mnie nie jest to błąd

Np. ze skrzyni ze skrzyniami wyskoczy skrzynia z perfumami a z tej wyskoczy 1 perfum - wg Ciebie jest wart 400 FM?

***kacper*** i marcinek74 lubią to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witaj marcinek74, również pozdrawiam.

Wszystko jest w porządku, ta skrzynia nie jest aż tak cenna i koszt jednej to 4 farmarki za sztukę, sprawdzone :)

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

ania1713 dziękuję za pomoc.

***kacper*** i marcinek74 lubią to.
  4. marcinek74

marcinek74 Hrabia forum

Jeśli to inna skrzynia niż ta w ostatniej edycji -cudowna skrzynia - to ok. Dziękuje za wyjaśnienia, sądze że otrzymałem wyczerpującą odpowiedż. Poproszę o kłódeczke. Pozdrawiam wszystkich.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skrzynia ze skrzyniami to nie ta cudowna, opisy wszystkich skrzyń znajdziesz w tabeli, którą podlinkowałam w poprzednim poście w słowie "skrzynia".
    Zgodnie z prośbą kłódeczka, również pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.