Aktualizacja sklepoRamy -obszary

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika magda2007, 17 października 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. magda2007

magda2007 Książę forum

Dlaczego w aktualizacji ,która była 16.10 nie pojawiły się dwa nowe obszary wybiegu dla zwierzaków domowych ?

2. BA_Marion

BA_Marion Chodząca legenda forum

Witaj. W ostatniej aktualizacji powinny pojawić się w Skleporamie dwa nowe obszary Wybiegu, każdy za 550 FM:

skleporama.PNG

Czy u Ciebie one się nie pojawiły?

3. magda2007

magda2007 Książę forum

No właśnie u mnie nie pojawiły się ,a powinny we wtorek, w zapowiedziach w tabelce są 22 takie obszary ,a u mnie w sleporamie 20 ,wszystkie wykupione Na wybiegu wychodzi ,że ogółem mam do odkrycia jeszcze 4 kawałki. Ostatnio wybiegi kupowałam na początku października.

Ostatnie edytowanie: 17 października 2019
  4. BA_Marion

magda2007, powyższy screen pochodzi z mojej farmy. Widać na nim, że 2 obszary z ostatniej aktualizacji (zakreśliłam je na czerwono) zostały udostępnione zgodnie z FAQ. Mam do wykupienia ogółem jeszcze 10 obszarów, do tej pory wykupiłam 12 - czyli w sumie jest ich 22 i to też jest zgodne z FAQ. Na wybiegu mam do odkrycia jeszcze 14 poletek. Gdybym wykorzystała wszystkie możliwości ze Skleporamy, pozostaną na przyszłe aktualizacje 4 obszary na Wybiegu - Tak jak u Ciebie.

Wygląda to tak, jakbyś wykupiła (wczoraj lub dziś) obszary z wczorajszej aktualizacji. Jeśli jednak masz wątpliwości, skontaktuj się proszę z Pomocą techniczną, zgodnie ze wskazówkami zawartymi w >>tym poradniku<<. Z poziomu forum nie jestem w stanie nic więcej wyjaśnić.

Czy masz jeszcze pytania?

5. magda2007

magda2007 Książę forum

Wczoraj ,ani dziś nie kupowałam na pewno ,tylko tak jak pisałam na początku miesiąca.Ale skoro Tobie tez zostałyby jeszcze 4 do odkrycia to chyba wszystko ok. Dziękuję ,można zamknąć.

6. BA_Marion

Dla pewności zawsze warto do PT się zwrócić:) Chętnie pomagają:)
    Sprawdziłam jeszcze, że 2 kolejne obszary są planowane na listopad (każdy za 550 FM) i ostatnie 2 na grudzień (po 600 FM). I to będą ostatnie obszary, bo więcej miejsc do odkrycia na wybiegu nie ma ;)

Skoro jednak nic więcej tu już nie wyjaśnimy, temat zamykam. Miłego dnia:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.