Opinie Aktualizacja - Las Tropikalny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Dokładnie, ja też się cieszę, że nowe pole dadzą, bo jakoś nie mam ochoty i czasu, żeby przy każdym evencie wszystko usuwać i robić miejsce dla pól :)
    Oczywiście krytyka, że tak tanio, jakby było inaczej, to inni by krytykowali, że tak drogo, wszystkim się nie dogodzi :sleepy:

2. bona53

bona53 Półbóstwo forum

Ciesze sie bardzo z nowych terenow bo juz naprawde trudno było wybierac czy na baharamie siać czy drzewa stawiać czy zagrody. Super,super,super,pozdrawiam.

3. florentyna

florentyna Analityk forum

będziemy usuwać, będziemy..... ilość zasiewów i wypadajek wzrośnie, chyba że nowe pole zostanie wyłączone z ewentów; a może będą ewenty tylko na wyspę?

4. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Nie wiem, z czego tu się cieszyć. Teraz dojdzie jeszcze las deszczowy do usuwania i ponownego ustawiania zagród. Wspomnisz moje słowa przy najbliższym evencie z sianiem. A ja wtedy powiem: a nie mówiłam...8)8)

5. jolunia59

jolunia59 Czeladnik forum

a ja się cieszę ,wreście drzewka zostaną postawione

6. 2284nana

2284nana Czeladnik forum

Mamy Bahamaramę a teraz nam dadzą Bahamamaje ala Hawaje.
    Jak dla mnie las deszczowy to powinno być miejsce tylko i wyłącznie przeznaczone dla drzew a nie kolejne miejsce pod uprawę ponieważ za chwilkę pojawią się kosmiczne ilości roślin eventowych do wysiania.

7. juras

juras Weteran forum

Nie ma co na zapas narzekać, bo nie wiadomo jak będzie.
    Powalająca jest natomiast grafika nowego pola. Farmery po obudzeniu nie będą wiedzieć na której łące zasnęli po ciężkiej pracy. :p

8. Krzychu2907

Krzychu2907 Baron forum

Chyba nie wspomnę, nigdy nie usuwam zagród i drzew, albo skończę event na tym co mam, albo nie ;) Jedne się udają, inne nie, ale ja nie gram po to, żeby koniecznie wszystko mieć skończone;) A przynajmniej liczba roślin na Bahamę mi trochę wzrośnie.

9. wiladilajna

wiladilajna Czeladnik forum

Niestety i ja mam takie złe przeczucie, że nowe pole spowoduje geometryczny wzrost zapotrzebowania na badyle ewentowe, a szczerze nie znoszę tego typu ewentów:( sianie, wypadajka-a wszystko powielane w tym samym schemacie-tylko rośliny się zmieniają. Te ze stodoły potrzebne w minimalnej ilości lub tylko do dożynek:oops:

Oczywiście , fajnie , że jest coś nowego i na pewno dużo osób jest podekscytowanych, obyśmy się mylili:music:

wolf031973 i Nutka lubią to.
  10. weekend12

weekend12 Okazjonalny autor

Bardzo fajnie :D, że jest nowe miejsce w którym można uprawiać rośliny, bo u mnie wszędzie zagrody i nie mam miejsca:sleepy:.
    Teraz muszę dozbierać jeszcze 230 gwiazdek:cry::cry: to trochę potrwa:cry::mad:.

Anetta41 i Krzychu2907 lubią to.
  11. 11eveline

11eveline Książę forum

Cieszę się bardzo. zawsze tego miejsca na bahamie było zbyt mało. A 250 gwiazdek to nie aż tak bardzo dużo. Mam na stanie ponad 2,6 tys. sztuk. W końcu na coś się przydadzą. Już nie mogę doczekać się czwartku. :inlove:

Anetta41 i Anhedrea lubią to.
  12. ropuszka30

ropuszka30 Mistrz forum

I ja jestem zadowolona - może w końcu posieję coś na polach, bo nigdy na to nie miałam miejsca :)

Nutka, Anetta41 oraz julkalulka111 lubią to.
  13. olkaa001

olkaa001 Komandor forum

Ja tam się cieszę,bo jak zapłace to będzie to moja ziemia,a wtedy zrobie z nią co chcę;)
    Już widzę jak opalam sie na Bahamie, piję matate,zajadam ananasy,gryzę orzeszki para.Natrę się olejkiem kokosowym,moja skóra będzie błyszczała w słońcu;)
    Ode mnie będzie zależało co tam postawie,nie ma żadnych wymogów żyć nie umierać;)
    Żałuję tylko że nie ma związanej z tym misji w spółdzielni, towar się już psuje w stodole,po za tym lubię wyzwania.I cosik za tanio to dostaniemy hmmm,czuję tu jakiś podstęp i już się boję ihihihi
    Na szczęscie mam kochanego syna co mi kupuje pomocników ,więc paluszki nie będą mnie bolały od klikania ręcznego:)))
    A właśnie, gdzie ta rafa,zaginęła i chyba już się nie znajdzie;)

14. julkalulka111

julkalulka111 Książę forum

Gwiazdek ci u mnie dostatek, więc problemu nie będzie.
    Jestem zadowolona z nowego miejsca, bo nie będę musiała demolować baha. Na jednej części pola, na drugiej drzewa i zagrody.
    A na rafę też przyjdzie czas, nie narzekajmy, bo to przecież tylko gra. :):):)

Alutka, Anetta41 oraz hp25 lubią to.
  15. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    trochę dużo tych gwiazdek trzeba,mimo,że gram prawie od początku,mam 90 poziom,to musiałam poszukać gwiazdek w spółdzielni,spłukałam się z sg.:(
    ale dobrze,że za gwiazdki,a nie za banany:D
    hehehe...............
    szukając gwiazdek w spółdzielni przy okazji znalazłam 35 florenów:D

16. mrobert15

mrobert15 Czeladnik forum

Niestety zgadzam się, że kolejne pola są bez sensu ... Tylko więcej roboty, więcej siania, zbierania, itd.

Jeśli ideą tej gry, w coraz większym stopniu ma być więcej czasu poświęcanego grze to postawmy od razu dodatkowych 10 Baham, 10 polan, 10 dzikich łąk, itd.
    A dlaczego tylko 10? Może od razu 100, albo "bez kozery powiem 500"

A jakiś czas temu - sam producent zapewniał, że jego zdaniem dodawanie kolejnych pól nie ma sensu ...:(:cry::mad:

17. -Wiewiora-

-Wiewiora- Weteran forum

Mądre podejście do tematu;)Ja również cieszę się bardzo z powiększenia Bahamy bo nie tylko robimy eventy z usuwaniem, stawianiem itd.., ale między eventami możemy powyciągać z paska zapasy drzew i zagród. No, ale narzekanie na wszystko, to nasza specjalność:p Cieszę się i czekam z niecierpliwością na czwartekxD

18. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

Też nie robię przemeblowań na farmie z powodu eventu. Pewnie, że wtedy nie zawsze udaje mi się skończyć ale robię na tyle na ile jestem w stanie :) Zdaję sobie sprawę z tego, że może nie jest to zbyt strategiczne granie, ale mi to nie przeszkadza :)

-Wiewiora-, Anetta41 oraz Krzychu2907 lubią to.
  19. agnieska

agnieska Ekspert forum

Teraz tylko niech dadzą event w którym będzie do wygrania pnącze dające kombajn (choć na 1h co 2 dni)....

majajandzinska lubi to.
  20. .Fikcja.

.Fikcja. Forumowy żółtodziób

Jeszcze się taki nie urodził, żeby każdemu dogodził ;) mi się przyda kawałek nowego pola bo na bahamie ciaśniuutko, wszystkiego po trochu a i tak żeby na misje uzbierać po pare tysięcy roślinek bez pomocników.. końca nie widać :) pomalutku i cały czas do przodu, hej!

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.