Opinie Aktualizacja - Las Tropikalny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witaski :) Teraz wszystko jasne-"nowym" łatwiej wbić będzie lvl -co ja musiałam się ostro naklikać:eek:
    eventówki dużo więcej do siania i wypadajek też:oops:
    chyba coś troszkę przedobrzone zostało -aż strach pomyśleć co będzie teraz -buuuuu:eek:

2. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Gwiazdki + banany + małe zapasy z Baha byłoby optymalnie.
    Przydałoby się trochę wysiłku.
    Szkoda słów , kolejny babol ze strony V. , choć BP pewnie zaciera rączki i liczy na rekordowe zyski z TS-ów w weekend.
    Każdy kto zakupi FLorki będzie mógł sobie obsadzić LD.
    Poruszając sprawę maszyn to powiem szczerze , że już nie wyobrażam sobie gry bez kombajnu , a po dodaniu kolejnych prawie 200 pól ?
    Naprawdę słabo to wygląda.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2015
  3. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Bardzo sprytnie pomyslane, wiecej graczy siegnie do portfela, zeby pomocnikow kupic, bo tak jak mowisz slabo wyglada obrabianie tylu pol na recznym8)

4. Antenka18

Antenka18 Ambasador forum

A ja farmę obrabiam ręcznie i już się nie mogę doczekać lasu deszczowego bo uważam że na baha mamy trochę mało miejsca :) Co prawda moje obecne 24 gwiazdki nie pozwolą mi za szybko odblokować tego dodatkowego pola ale co tam :)

5. RudyFelek

RudyFelek Okazjonalny autor

A ja mam 86 lvl ,gwiazdek 291 utrzymałem, a nawet dziś pokusa była aby wyhaczyć SP, bo mi brakło do pnącza z neonowych. Ale zrobiłem coś w spółdzielni i kilka potrzebnych SP zdobyłem. Pnącze tez zdobyłem, a za kilka dni Deszczowy Las będzie mój.
    Radość mąci fakt, że wraz z powiększeniem powierzchni zwiększy się ilość pracy, aby obrobić tyyle pól .
    Będzie ciężej to pewne.
    Pozdrawiam :D

6. jacekf

jacekf Komandor forum

skoro bedzie wiecej pola , wniosek tylko 1 - wiecej siania , siania i siania ....... :cry:

a raczki bola , oj bola......;)

skoro to las deszczowy , to mogli zrobic tak aby rosly tam Tylko drzewka z baha.

7. grazyna19547070

grazyna19547070 Naśladowca mistrzów

Super,wiecej siania,zbierania,dogladania.gwiazdki czekaly i sie w koncu doczekaly.

8. dotikampo

dotikampo Fanatyk forum

Moje odczucia :wuerg::wuerg::wuerg:

Dodatkowa dziura do obrobienia, ceny na produkty wyspiarskie poszybują w dół, więcej roboty przy eventach (chowanie i wyciąganie) a pożytku z tego żadnego:(

9. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Przeczytałam cały wątek.
    Same narzekania, a jeszcze niedawno w wielu wątkach były inne narzekania :" za mało miejsca na Baha" itd.

Czy jako gracze lepiej się czujecie jak sobie ponarzekacie?

Ja wykorzystam ten Las tropikalny właśnie na drzewa, które więdną w pasku.

Ostatnie edytowanie: 25 sierpnia 2015
  10. aweva55

aweva55 Fanatyk forum

Też mi się średnio podoba takie wyrównywanie szans 8). Przyjdzie nowy w pół roku się dorobi tego co my musieliśmy zdobywać przez 4 lata o_O.
    Powinno duuużo drożej kosztować wykupienie lasu , ale co my mamy do gadania i tak zrobią jak chcą o_O8):(
    Zawsze mam kombajn , więc z obrobieniem następnego pola nie będę miała kłopotu :pale eventówki mogą dawać ze 20% więcej :(:(. Tylko taka pociecha , że trochę pasek wyspowy się opróżni ;)

11. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Więcej miejsca = więcej siania podczas eventów. Zamiast 30 tys. będzie 50 tys. badyla do wysiania. Skoro to jest nowe to ciekawe czy będą wylatywały tam narzędzia i czy wszystkie dekoracje będzie tam można postawić?

12. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Ci co narzekali na brak miejsca na Baha raczej są zadowoleni.
    Marudzą xD Farmery , które wolą choć w małym stopniu grę strategiczną , a nie bezmyślną klikankę w stylu wszystko na pole i wio.
    Wyrównywanie szans i łatwość w dostępie do nowości od dość dawna to kolejna porażka i tyle.
    Ogólnie gra jest super , zawsze to powtarzam ;).

13. eurb

eurb Naśladowca mistrzów

No cóż jak ja zaczynałam to była tylko główna farma, a usnięcie drzewa, czy zagrody wiązało się z jej stratą - paska nie było. teraz terenu jest sporo i wszystkim łatwiej.
    A swoją drogą nareszcie coś mądrego i to nie za florki.
    ciekawe tylko dlaczego w poradniku napisali że odblokowanie to 250 gwiazdek, a na rysunku strzałką oznaczyli punkty drzewa? To w końcu co jest potrzebne?
    Widzę, że sporo ludzi narzeka, a ja się cieszę bo drzew i zagród jest sporo i brakuje miejsca na zasiewy wyspowe.
    Co prawda nie jest to obiecywana rafa, ale lepsze to niż jakiś badziew za realną kasę.

14. MaraAcoma

MaraAcoma Fanatyk forum

Z jednej strony się ciesze : wreszcie będę mogła postawić wszystkie drzewka :)
    Z drugiej nie : za tanio , za szybko , za łatwo , zamiast rafy , dodatkowa eventówka :(

15. Krzychu64

Krzychu64 Nadzorca forum

Będzie gdzie produkować leniwce i słonie, czyli w końcu powyciągam zapomniane zagrody. Nowe pole = nowe możliwości = nowe marudzenie ;).
    Jak dla mnie za tani ten Las. Wolałabym jakieś wyzwanie, a nie taką łatwiznęxD. No, ale ... wezmę:p, najwyżej kupię GPS, żeby w nim nie zabłądzić;)xD

16. wiladilajna

wiladilajna Czeladnik forum

No niby fajnie..., ale miała być Rafa:cry::cry::cry:
    Troszkę zaczynam się nudzić, gracze z dłuższym stażem czekają na jakieś wyzwanie xD

A tu co, bzium-oddaję gwiazdki, bzium- ustawiam drzewka na nowym polu i po zabawie:eek:
    Za tę przyjemność w przyszłym ewencie pewnie będzie do wysiania kilka tysięcy ewentówki więcej,chlip, chlip:cry::cry:

Peonia, ross2, zagma i dalsza osoba lubią to.
  17. małgoos

małgoos Wszystkowiedząca wyrocznia

Aja się cisze wreszcie będzie więcej kombinowania siania może nowe misje przy okazji dadzą

Anetta41 i malinka5010 lubią to.
  18. florentyna

florentyna Analityk forum

witam! skoro las deszczowy, to woda, wzorem leśnej polany powinna być za darmo? :) myślę, że zamiast z góry krytykować, należy jakiś czas poczekać, byc może jest w tym posunięciu jakiś zamysł; a tak nawiasem mówiąc, stawiając na wyspie po dwa drzewka i po jednej zagrodzie, do siania zostaje tylko 18 pól, a kolejne sadzonki w drodze :)

KarolinaZawada i Anetta41 lubią to.
  19. malinka5010

malinka5010 Naśladowca mistrzów

Witam.A ja jestem zadowolona i cieszę się ,że będę miała więcej miejsca właśnie na wyspie. No cóż każdy sądzi według siebie i swoich potrzeb. A co do rafy to mam nadzieję ,że i ona będzie tyle że trzeba się uzbroić w cierpliwość i poczekać.:)

20. florentyna

florentyna Analityk forum

ciekawe, jak zmienią się ilości zasiewów w ewentach, w których siejemy na całej farmie :) również kwestia wypadajek jak wyżej :) ogólnie moja ocena jest pozytywna

Anetta41 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.