Opinie Aktualizacja - Las Tropikalny

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 25 sierpnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

Witajcie Farmerzy!

Już w czwartek, 27.08.2015, ok. godz. 14:00 do gry zostanie wdrożona nowa polana -Las Tropikalny.
    Nowa część Bahamaramy będzie miejscem na Wasze tropikalne drzewa, zagrody, uprawy oraz itemy.

Pozdrawiamy,

Zastrzegamy sobie prawo do edytowania tego wątku w przypadku, kiedy Community Manager prześle nam informacje na temat zmian lub uzupełnień.

gretag lubi to.
  2. [aguś13]

[aguś13] Naśladowca mistrzów

musze zbierac gwiazdki bo u mnie tylko 90
    ale reszta drzewa odblokowana

agnieska lubi to.
  3. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Wejście tanie , bez bananów , 184 nowe pola na wszystko , współczuję jak ktoś nie ma maszyn.
    Zwyczajne , dodatkowe pole , żadnych nowości , słabo i bez sensu wg mnie.
    Temat zastępczy , bo jak widać Rafa odpływa daleko.

4. patrycja9922

patrycja9922 Cesarz forum

Bardzo cieszę się z wprowadzenia nowego pola na Bahamie. Obecnie jest zdecydowanie za mało miejsca. Muszę też porobić misje w spółdzielni, bo mam mało gwiazdek.

5. -absoluto-

-absoluto- Czeladnik forum

Fajnie ale bez wysiłku.;(

6. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

O taaaak, więcej miejsca, teraz można wystawić wszyystko, siać wszystko, hodować wszystko, ale suuuper. Żegnaj słodka strategio, witaj bezmyślne klikanie.

7. KaczuszkaMakKwacz

KaczuszkaMakKwacz Analityk forum

Fatalne posuniecie. Uwazam, ze ne potrzebujemy dodatkowego pola na Baha. Ceny spadna w dol. Nie podoba mi sie pomysl z dodatkowym polem. Mam nadzieje, ze nie oznacza to dodatkowej ilosci eventowki do obsiania. Poki co dostrzegam same minusy.

8. kamel98

kamel98 Półbóstwo forum

na samą myśl o większej ilości klikania moja myszka tańczy i śpiewa. już wolę nie myśleć co się robi z touchpad'em

9. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

Więcej nie zawsze oznacza lepiej ale kto przejmuje się naszymi opiniami :(

10. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Pytanie, ile dodatkowych tysi eventowki do wysiania sobie zazycza nastepnym razem:wuerg:
    Bieda-.-

11. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Czyli to jest to co miało być rafą?Jakoś tanio za gwiazdki.Ale niech będzie.

12. stokrotka76

stokrotka76 Komandor forum

To jest to co rafę wysłało do dalekiej przyszłości a może nawet do niebytu :(

13. baska22

baska22 Stały bywalec

szykujcie kasę na kombajn :p:p:p:p ręczni klikacze są bez szans współczuję wam

14. foczunia84

foczunia84 Cesarz forum

Aha,dziękuję.Nie jestem na bieżąco od kilku tygodni.

zonaania2122, Anetta41 oraz ross2 lubią to.
  15. Karen139

Karen139 Baron forum

Rafa zginęła w odmętach , to dali las deszczowy.-.-
    No to teraz w ewentach siewnych 20 tysi terror badyla jak nic, plus 1500 wypadajek.;)xDxDxD:cry::cry::cry::cry:

16. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Ehh...-.- Gdyby chociaż ten las był wolny od eventówki, i że jak postawię tam te drzewa i zagrody to nie będę musiała co event tego wszystkiego karczować. Jeżeli będzie można w tym lesie siać eventówkę to i jej samej pewnie będzie więcej do wysiania.o_O-.- Nie cieszy mnie ten fakt bo i tak obrabianie farmy bez maszyn zajmuje mi sporo czasu tym bardziej na takim starym kompie jak mój.:mad: Mogliby chociaż dać dla wszystkich za darmo lub po zrobieniu jakiejś niezbyt wyszukanej misji kombajnu do ogrodu ozdobnego i wyspy skarbów. Uważam że eventy związane z sianiem powinny być robione na jednej lub dwóch łąkach na wzór pełni a ilość roślin powinna być dostosowana do tej powierzchni. Osobiście robiąc takie eventy zazwyczaj usuwam wszystko, lub co najwyżej zostawiam kilka cenniejszych zagród i drzew, by mieć jak najwięcej miejsca i jak najszybciej wysiać odpowiednią ilość roślin, żeby się nie paprać do ostatniego dnia i mieć czas na uzbieranie wypadajek.

17. renia111979

renia111979 Mistrz forum

Przykro mi to stwierdzić, ale znowu "nowym" i "młodszym" graczom będzie łatwiej.
    Dojdzie eventówki do siania.
    Kolejny minus, to za mała ilość gwiazdek do oddania, narażam się , a i owszem. Niestety nie po to tyle czasu mam farme, żeby młodzi szybciej osiągali to co starzy gracze

18. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Na razie na stanie 125 gwiazdek, także od razu nie odblokuję tego lasu deszczowego. Popieram to co napisał blazers. Dodatkowe pole uprawne to zażyczą sobie więcej roślin do wysiania. Jakby teraz było mało. Męka... Całkowicie niepotrzebne.

19. etanus

etanus Forum Pro

Nie no etanusik nie jest zadowolony! tyłeczka mu ten las nie urywa! :(chyba zwątpie jak naprawde będzie tyle eventówki- na znak protestu potne sobie okularki!!!:p:p:p

20. TrissMerigold.

TrissMerigold. Fanatyk forum

Podpisuje się obiema rękami. Jak już dali coś takiego, to mogli chociaż tą ilość gwiazdek wyśrubować do poziomu, gdzie rzeczywiście nie każdy będzie mógł to pyknąć od razu. Ale po co. Dajmy wszystkim od razu, każdemu po równo. Żeby było sprawiedliwie... a nie czekaj, przecież równo to nie znaczy sprawiedliwie... Zauważy to ktoś w końcu?

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.