Opinie Aktualizacja Bahamaramy oraz nowa misja stała

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika TL_Mouse, 15 kwietnia 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja jeszcze policzyłam TPD, z wszystkich 18 zadań, jest ich zawrotna ilość raptem 855 000 TPDo_O, to nawet nie jest 10% TPD potrzebnych do przejścia mojego 305 poziomu xDxDxDxDxDxDxDxDwięc po zrobieniu całej misji nawet o mały kroczek nie przybliżę się do kolejnych 5 ZB:) z samej WS skarbów przy wejściu 2 razy dziennie na farmę mam ok 380 000 xDxDxDxD

2. AladdinSane

AladdinSane Fanatyk forum

szkoda tylko, że zajmuje złoty slot....

Tamarillo zdecydowanie najlepsze drzewko na TPD....25TPD/H bez bonusów
    podlane TNZ dojrzewa w 3:54 !!
    7 razy zbierzemy podczas 24-godzinnego +200%....!!

3. Pracuś57

Pracuś57 Mieszkaniec forum

Dżem musi być, zielona matata też,a fiolka na targ, nie mam parcia na ten przepis,ale cieszę się ,że coś wreszcie ruszyło na wyspie :)

4. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Przy 12-godzinnych zajęcie złotego na chwilkę .... jest do przyjęcia.
    Gorzej już jest z tymi "krótkowzrostowymi" ... duże straty w bonusach z przetworów.

Tamarillo .... a kto by zbierał go co 3:54 (zużycie TNZ 2604szt.) przez dobę .... no chyba, tylko osoba z wielkim parciem na TPD.

5. -toja_71-

-toja_71- Moguł forum

Nie mam parcia... co odsłonię - to odsłonię...
    Przecież nadal nie wszystko w tej świątyni mam odsłonięte. Nie spieszy mi się...
    Ktoś napisał, że na farmie też by tak mogło być: rośliny (czy co tam jeszcze) za gwiazdki. To niech lepiej wypluje! Na farmie - dzięki Twórcom - nadal dostajemy nowe rzeczy za przechodzenie z poziomu na poziom (i lepiej niech tak zostanie), nie liczę oczywiście tych setek TSów, z których część staje się powszedniością.
    PS. Trochę się spieszą z tym dawaniem nam nowości, czy to jest związane ze sprzedażą BP i z lekka niewiadomą przyszłością?

Anetta41, gadek oraz est-orka lubią to.
  6. agbiko

agbiko Półbóstwo forum

Dzień dobry
    No chyba sobie wszystko odsłonię za jednym zamachem:pxD

Potem troszkę posieję, zrobię misję, a potem...
    [​IMG] :p;)

7. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

Teraz się zaczną mega ceny na targu za wyjce, dereń, wampe i inne zwierzęta, przedmioty, rośliny oraz owoce drzew, gdzie można zrobić zadania i dostać ZB. Jak dla mnie przesadzili tylko z jedną misją, a tyle nowości.
    Przynajmniej zmuszę się do zrobienia alchemika na wyższy lvl, bo 30 tyś mandragory się kisi i nie jest wykorzystywana.
    p.s.
    podobnie jak w misji Zamki na piasku, ciekawe jaki % graczy do wszystkich zrobili całą tę misje? mnie osobiście brakuje 6 zadań 5/7, 6/7 i 7/7 z kategorii złotej i diamentowej i końca nie widać kiedy je zrobię.

8. Miśkowo

Miśkowo Chodząca legenda forum

Ogólnie jestem zadowolony, że w końcu coś nowego będzie na bahamie, przez jakiś czas będę widział w końcu inne roślinki na polu i nowe drzewa :p ale jestem też trochę zawiedziony, że nowe drzewka nie będą dawały coraz to wyższego TPD, zawsze byłaby to jakaś frajda otrzymać np z TS nowe drzewko XXL, poza tym na G&T byłoby o co się starać :);).

Anetta41 i godia17 lubią to.
  9. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Są nieścisłości pomiędzy poradnikami .....
    na .de podają: Update Bahamarama

Makadamia = komnata V - koszt 25 ZB
    Miechunka = komnata VI - koszt 20 ZB
    Habanero = komnata X - koszt 42 ZB

Czyli następuje też zmiana w cenie ZB ..... na naszą korzyść.

A to ceny drzew w sklepie:

10. 0olimpia0

0olimpia0 Chodząca legenda forum

Teraz mogę się cieszyć ze zbliżającej aktualizacji :)

Frytka2012, toDzasta oraz bacowa70 lubią to.
  11. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Est-orko to wg. tego co napisałaś i już jest poprawione w poradniku, do otwarcia wszystkiego będziemy potrzebować 549 ZB.
    Myślę, że dobrze policzyłam:)

12. 11eveline

11eveline Książę forum

574 ZB to naprawdę dużo, ale przecież nie trzeba mieć wszystkiego od razu. Szkoda,że za jednym razem dali aż tak dużo nowości. Marzę o tukanach i mam nadzieję,że się uda :)

13. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

14. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Tak :) ..... i jest już zmiana i w naszym poradniku.

To bonusy, z których warto skorzystać podczas siewu nowości "warzywnych"na baha

15. walet83

walet83 Zaawansowany

ceny drzew rosną a tpd maleje,teraz takim nurtem będziemy szli?

Anetta41, zagma oraz KaczuszkaMakKwacz lubią to.
  16. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Matko skąd u Was tyle bananów??????????

17. walet83

walet83 Zaawansowany

Zapewne od królowej ;)

18. sunami_p

sunami_p Aktywny autor

Moja królowa chyba rzucała lewą ręką:) Nie zdobyłam aż tyle a wydawało mi się że była bardzo hojna. Przydałby się teraz jakiś król:)

19. est-orka

est-orka Fanatyk forum

Na to wygląda..... maleje TPD i wartość w stodole .....no i czas wzrostu, ale to akurat może okazać się korzystne.

Zanosi się na to, że drzewo goja xxl pozostanie drzewem za ZB z największym TPD .... większe TPD będą miały tylko drzewa specjalne w wersji xxl z TS-ów, oczywiście jeżeli dotychczasowy sposób naliczania TPD od ulepszeń zostanie utrzymany.

20. dosias

dosias Generał forum

u mnie na stanie 315 bananów, wiec cos tam odkryje. Nie pokonczyłam jeszcze wczesniejszych misji w spółdzielni więc aż tak mi się nie spieszy aby ukonczyc tą nową

Ostatnie edytowanie: 15 kwietnia 2016
    Anetta41, gadek oraz toDzasta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.