Aktualizacja AFP

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika hlnrys, 29 marca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Czy błąd, którego dotyczy poniższe ogłoszenie został naprawiony ?

https://board-pl.farmerama.com/index.php?threads/spowolniona-gra.32669/#post-999295

Pytam, ponieważ wyszła kolejna aktualizacja AFP i nie wiem, czy można "na niej grać normalnie", czy dalej należy używać przestarzałej wersji sugerowanej w ww. ogłoszeniu, narażając sprzęt na uszkodzenia ?
    (oczywiście na własną odpowiedzialność)

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Problem z wersją 21 nie został jeszcze do końca wyeliminowany, ale jeśli u Ciebie gra działa prawidłowo to nie widzimy powodu, dla którego nie mógłbyś zaktualizować wtyczki.
    Jeśli otrzymamy jakieś nowe informacje odnośnie AFP, to zostaną zamieszczone na forum.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. hlnrys

A jeśli nie działa prawidłowo, to dalej mam ryzykować i używać przestarzałej wersji ?
    i jeszcze jedno:
    Możesz sprecyzować co znaczy "nie do końca wyeliminowany", bo nie bardzo rozumiem ?

4. SMOD_Atena

W myśl Ogólnych Warunków Handlowych, które każdy Gracz akceptuje podczas rejestracji konta :

Nie do końca wyeliminowany oznacza, że niektórzy Gracze zgłaszają jeszcze problemy przy korzystaniu z tej wersji AFP.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. hlnrys

Jakże wygodny punkt, jak pozostałe zresztą. Wiem, wiem, czytałem,zaakceptowałem, a grać nikt mi nie każe. Chciałem tylko wiedzieć czy błąd został już usunięty, bo jak dobrze wiesz, bardzo często zdarza się naszym włodarzom zapominać informować graczy o istotnych wydarzeniach.
    Dlatego czekam na OO (w sprawie tego na wpół usuniętego błędu) z zawiadomieniem o pełnej grywalności Farmeramy i kompatybilności z najnowszym oprogramowaniem.

Dziękuje za przypomnienie OWH i życzę miłego dnia.

Pytań brak.

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, dziękuję i wzajemnie miłego dnia życzę. A skoro pytań brak to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.