akta sprawy

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika siasia48, 10 marca 2026.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Coś dziwnego się dzieje na mojej farmie, produkuję akta sprawy w młynie, zdejmuje mi potrzebny do tego towar ale akt nie ma, jest okrągłe zero na stanie. Może to są ściśle tajne akta?
    Ciekawe czy ktoś jeszcze tak ma?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie zauważyłam podobnych zgłoszeń. A skoro te akta sprawy produkujesz to muszą być, chyba że zużywasz je na bieżąco na planszy Miejsce zbrodni do skracania czasu autoprodukcji gwiezdnych talarów i/lub kart z odciskami łap (wejściówki do minigry Śledztwo).

Czy to wyjaśnia gdzie mogły zniknąć akta sprawy?

3. farmbeznazwy

farmbeznazwy Czeladnik forum

Też tak miałam wczoraj zaznaczam nigdzie nie zużywałam

4. SMOD_Atena

farmbeznazwy kiedy i ile akt sprawy wyprodukowano i co się z nimi stało może sprawdzić Pomoc techniczna. Jeśli masz jakieś wątpliwości lub coś Ci się nie zgadza to napisz proszę do PT, pamiętając że korespondencja musi być w języku angielskim lub niemieckim.

5. siasia48

siasia48 Stały bywalec

Nie, niestety nie wchodziłam w grę po wykręceniu w młynie. I to dzisiaj nie pierwszy raz, wcześniej też się zdarzało ale właśnie nie byłam pewna czy przypadkiem nie zużyłam. Dzisiaj za to jestem pewna, że po wykręceniu na stanie nadal miałam zero akt. Czytałam odpowiedź dla innego farmera, nie ma więc potrzeby odpowiedzi dla mnie. Pozdrawiam

6. SMOD_Atena

W takim razie zapraszam do PT w celu sprawdzenia konta a tutaj temat zamykam. Pozdrawiam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.