Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Jeeeea!! Skończyłam!! Tak!! Szał :D:D:D:D
    Dziękuję pięknie za pomoc, jesteście cudowni :inlove:
    Zaraz wystawię TSy i powiem później co się dzięki wam wykluło na mojej farmie :) :)

EDIT: Sowa mi padła i odmówiła noszenia podziękowań... Wredne ptaszysko... ;)

2. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

juliuszka wątek do wymian jest na giełdzie. Dlatego nie śmiecimy tutaj.

3. Adiii4

Adiii4 Czeladnik forum

No i po evencie :( Na szczęście UDAŁO SIĘ zdobyć pnącze :inlove::inlove::inlove: Dziękuję wszystkim, którzy przysłali mi eliksiry, jesteście wielcy :inlove: Wystawiam TSy, dam znać, co się wykluło :inlove::inlove::inlove:

MOD_Cookie* lubi to.
  4. blazers

blazers Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak widać 8).

Z TSow dziobak wart uwagi , o evencie dawno zapomniałem , czekam na koty.

Bry wykolejone.

5. martaaw

martaaw Okazjonalny autor

z TS-ów właśnie wyskoczyły mi żółwiki!!! :inlove::inlove::inlove::inlove: i to dwie zagrody :inlove::inlove::inlove::inlove:
    do tego żółte trufle, pomarańczowa strzygalnia owiec, kreciki, szopy, żółte koi i 3 bobry ++, ale kto tam by wybrzydzał w takiej sytuacji :p
    event zrobiłam cały, mimo że weekend spędziłam z daleka od kompa, więc chyba nie było tak trudno ;) chociaż komplet wypadajek wypadł z porannego zbioru :p

6. Ilonka102

Ilonka102 Okazjonalny autor

Jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc :inlove::inlove::inlove: jesteście cudowni!!!
    TS wystawione, podzielę się co wyjdzie, może te dziobaki, których jak słyszałam sporo się dostało. Innym tez ich życzę i żółwików oczywiście

godia17 lubi to.
  7. -KogucikXD-

-KogucikXD- Młodszy ekspert

W ostatniej chwili postanowiłem nie robić zadania na pnącze, bo i tak by mi nie starczyło eliksirów, więc zrobiłem zadanie na TSy. Teraz sobie cała dziesiątka czeka do 19.

Postawiłem je obok żółwi, bo swój do swojego ciągnie xD

JJoanna i zonaania2122 lubią to.
  8. dodotrzy

dodotrzy Forum Pro

z TS była taka żenada, ze aż wstydzę się tu wypisywać ... wszystko od razu wylądowało w pasku, tyle dobrze, ze pnącze porządne.

9. juliuszka

juliuszka Generał forum

To nie jest śmiecenie. Przecież i tak zaraz ten wątek umrze śmiercią naturalną. I tak nikt nie będzie do niego powracał a pomoc w końcówce jest wręcz nieoceniona.

10. margolka13

margolka13 Czeladnik forum

dzieki wszystkim za wypadajki. Event zakonczony.
    Buziole :)

11. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

mi również udalo się ukończyć event w całości mimo braku wielu eliksirów, ale na farmerów zawsze można liczyć i pomogli w wysyłaniu wypadajek za co baaardzo wam DZIĘKUJĘ ;) TS już odkryte i niestety nie są zadowalające, nie zawitały do mnie żółwiki na które tak czekałam :cry:, a o to co odkryłam:
    3 krety,
    owczarnia pomarańczowa
    3 bobry ++
    2 myszy
    żaby
    :cry:xD:cry:xD

12. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

p.patunio Twój post usunęłam, ponieważ nie jest związany z wątkiem.

bari06 lubi to.
  13. kasia750

kasia750 Hrabia forum

uprzejmie do nosze event zakonczony w poniedziałek:pefekt kibelki 2x kiwi i 1xŻÓŁWIE:inlove::inlove::inlove::inlove: reszta do paska a przy okazji w kwestii wypadajek -posiałam 3x na super polach uszlachetniona cebulke:eek::eek: bo bałam sie iz ich nie nazbieram tyle ile trzeba a teraz co ponad 300 na plusieo_O -jaki morał z tej bajki -nie popadaj w obłed katarzyno:sleepy::sleepy:;):pxD

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2015
    MOD_Cookie* lubi to.
  14. bari06

bari06 Półbóstwo forum

U mnie z TS godne uwagi : 2 x kiwi i 2 x żółwie .
    Ciekawe co kotki nam przyniosą ? 8)

Z mojego targu 19 , wymiotło bobry i drewno . Mam ich spore zapasy to się nie martwię xD.

MOD_Cookie* lubi to.
  15. kicia17

kicia17 Okazjonalny autor

W evencie postawiłam na TS, bo po pierwszej odkrytej wilczej jamie ( tak, cieszyłam się jak dziecko) miałam nadzieję na coś dobrego, a tu... indyki, obora, bobry, myszy, ponownie wilcza jama no i kiwi mi się trafiło ... Jestem troszkę zniesmaczona, no ale przeżyję -.-
    I jak na złość nowe myszki postawiłam obok kotków, a co xD

16. mmnk1809

mmnk1809 Forumowy żółtodziób

pomocy... nie ukończyłam eventu bo mnie nie było ale do rzeczy.zrobiłam część eventu i zdobyłam również ,,discoróżyczkę" ale nie mogę jej wystawić...i nie wiem dlaczego....

17. kheme

kheme Analityk forum

Moje 10 TS-ów

- krety
    - bociany
    - szopy
    - jeże
    - 2x myszy
    - 2x bobry ++
    - kaczki czerwone
    - obora pomarańczowa

qpy jakich mało....

Swoją drogą, mogli by się ogarąć z tymi bobrami, bo co event wszyscy mają spam tych bobrów - ja też... na co mi 10 bobrów...

Ostatnie edytowanie: 30 lipca 2015
  18. MOD_Cookie*

MOD_Cookie* Guest

Diskoróżyczkę z Koła Fortuny możesz postawić tylko na Bahamaramie i Wyspie Skarbów. Proszę, poradnik: >>klik<< :)

kheme lubi to.
  19. Asiulek_jo225

Asiulek_jo225 Czeladnik forum

ja swoje sprzedałam na GT, przydały sie na coś :)

20. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Właśnie odkryłam swoje TSy o które tak zaciekle walczyłam. Proszę nie narzekać na jeże, szopy i bociany. Ja mam 2x kurnik żółty, 2x złote bobry, jedne żółte indyki i jedne żółte kameleony. Zazwyczaj nie marudzę i cieszę się ze wszystkiego (bobry fajnie że są w sumie, jeszcze ich nie mam za dużo), no ale tym razem to ciut przegięli... I jest mi zwyczajnie trochę przykro :( no ale następnym razem może będzie lepiej.

kybek93, JJoanna oraz Nutka lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.