Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. anda1980

anda1980 Forumowy żółtodziób

Dzisiaj w asyście myszki, strusia i krecika wkroczyły na moją farmę żółwik i kiwi, wokół skakały dwie żabki w towarzystwie pomarańczowego króliczka. Nad nimi fruwały wronki z pobliskiego schroniska.

2. danutka6161

danutka6161 Forumowy żółtodziób

Gratulacje, u mnie nawet nie ma co pisać.

JJoanna i Majeczka13 lubią to.
  3. Majeczka13

Majeczka13 Chodząca legenda forum

U mnie też wielkie nic z TS ... wszystko poszło do paska. Żółwie omijają moją farmę, ale pewnie kiedyś się doczłapią ;). Gratuluję udanych eventowych TS - ów. Zawsze to odrobinka radości dla farmera.

Daisy44, zonaania2122 oraz JJoanna lubią to.
  4. Daisy44

Daisy44 Generał forum

Event ukończony:D Z TS wpadły ze 3 dziobaki i jakieś inne fajne w stylu żaby krety koguty itp.
    Trochę poszło w balon i mam 3 kiwi :inlove: (moje pierwsze) Żółwi dalej brak ale w tej sytuacji jakoś przeżyję. Zwłaszcza że zapełniłam szare pnącze ;) To tak jakby zrobić 2 eventy. Dla mnie super:inlove:

5. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

Za 2,5h dokręci się młyn i kończę. Mam nadzieję, że z zagród się coś dobrego wykluje, bo brakuje mi Wędkarskiej zabawy. Muszę coś ciekawego wrzucić w balon.

6. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

odkryłam 4 tsy: 3x myszy, bobry ++ tradycyjnie oraz zółty punkt zbioru piór...super...
    jutro jak nazbieram eliksirw ostatnich to wystawie kolejne 6 ;)

zonaania2122 lubi to.
  7. Agafarm71

Agafarm71 Okazjonalny autor

ehhh, event miałabym skończony.... gdyby nie moja pamięć... chyba zbyt gorące dni były, teraz nastał chłodek i coś mi pamięć szwankuje; miałam wczoraj zebrać jeżyny i wysiać orzechy albo cebule, bo z tego mi najlepiej lecą wypadajki i.... zapomniałam. Całą noc jeżyny się kisiły na polu, rano dopiero posiałam orzechy, teraz zebrałam no i brakuje mi jeszcze 100 eliksirków, no cóż dopiero jutro skończę n- właśnie posiałam cebulę więc rano z palcem w nosie będę miała te wypadajki. Szkoda, bo mogłam już wystawic ts i zobaczyć ile bobrów i gołębi wyleci ;). Trudno , zobaczę jutro wieczorem. Wszystkim jeszcze walczącym życzę powodzenia a tym co ukończyli gratulacje.

zonaania2122 lubi to.
  8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

jeszcze 28 eliksirów-to juz jutro :p
    jestem mega szczesliwa bo w koncu skompletowałam itemy na kasztanowe pnącze xD
    dziękuje lazurowa76 i blazers za pomoc :*

blazers, zonaania2122 oraz MOD_Cookie* lubią to.
  9. rak1990

rak1990 Mieszkaniec forum

Bobry, 2x myszy, kurnik pomarańczowy, gęsi pomarańczowe, ul żółty, gołębie, kiwi, kameleony żółte i czerwone. No i żółwi brak :(

zonaania2122 lubi to.
  10. wolf031973

wolf031973 Książę forum

No i po evencie. Wypadajki już na plus, SG również, bo zarobione na jeżynie. Trzymam kciuki za tych co jeszcze w trakcie i życzę dobrej nocy.

zonaania2122 lubi to.
  11. kheme

kheme Analityk forum

150 eliksirów żeby mieć pnącze i itemy, a żeby zdobyć ostatnie 6 TS-ów potrzebuję dodatkowo 156. No zobaczymy, ładnie wypadają z roślin 17h+, może qpa jutro będzie tańsza... :)

JJoanna i zonaania2122 lubią to.
  12. -KogucikXD-

-KogucikXD- Młodszy ekspert

A ja nie skończę eventu, a szkoda. W sobotę skończył mi się limit internetu i "odzyskałem" go dopiero teraz :( Takie dobre pnącze i TSy, ale ja jak zwykle pecha mam.

13. mandragorra

mandragorra Czeladnik forum

Witam, wypadajek mi ciagle brak, sporo jeszcze brakuje do skończenia eventu, ale wciąż mam nadzieję :)

Nutka lubi to.
  14. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

udało się :D

jeszcze w to nie wierzę :p
    skończyłam event z ogromną ilością wypadajek na 1,5 dnia przed jego końcem xD

bez wspomagaczy, bez pnącza
    jedynie 2 razy posiałam róże polane SN

ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy się przyczynili podsyłając mi wypadajkę, jesteście wspaniali :inlove:, bez Was nei skończyłabym dzisiaj
    a zależało mi bo jutro wyjeżdżam :)

15. mandragorra

mandragorra Czeladnik forum

Gratki dla tych co ukończyli xD ja jeszcze mam 39 godz eventu :)

16. 11eveline

11eveline Książę forum

Ala masz kiwi. Gratulacje:) A u mnie 6 zagród bobrów ++

17. -KogucikXD-

Brakuje mi 720 wypadajek. Jest to możliwe, żeby zdobyć je do końca eventu bez pnącza?

zonaania2122 i Plackowo lubią to.
  18. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

A masz jakąś roślinkę uszlachetnioną? Jeśli tak to może warto ją sadzić...

Plackowo lubi to.
  19. -KogucikXD-

Właśnie nie mam :/

Więcej wypadajek wypada z rzeczy które rosną dłużej czy z tych, które dają więcej PD?

Plackowo lubi to.
  20. MOD_Saphire

MOD_Saphire Guest

Wg mnie z tych co rosną dłużej. Z róż mam mniej niż np z czerwonej kapusty (ale to moje własne obserwacje).

Plackowo lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.