Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. AsiaPelasiax

AsiaPelasiax Wielki mistrz forum

Ja itemy już mam . Teraz walcze o pnącze. Brak 158 eliksirów + 24 ciasta, niewiem czy dam radę bo coś ciężko to idzie :(

2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dasz rade to już nie dużo, a zostały jeszcze 3 dni

u mnie brak ponad 300 wypadajek:cry:
    a sąsiedzi o mnie zapomnieli :(
    chyba będę musiała ich wymienić :oops:

3. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

Sezon urlopowy. Niestety swoje już rozdałam :(

Brak 193 eliksirów i 140 królików :p (w trakcie produkcji, podobnie jak ostatnie 30 ciast). Koniec pewne jutro rano.

feniks1414, zonaania2122 oraz dantic3 lubią to.
  4. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Witam w południe 8) Melduję, że po porannych zbiorach 101 wypadajek wyleciało, nie liczę tych od sąsiadów. O 22 z hakiem 2 zbiór gożdzików i znów je sieję na noc. 2 dni i event ukończę - tak myślę. Powodzenia kochani! :inlove:

5. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Witajcie farmerzy :)
    z 4 zagród dostałam indyki pomarańczowe, ul czerwony i ..... nie nie, nie bobry ;)
    dziobaki i żółwie :inlove::DxD
    Flakoników jeszcze tylko 190 sztuk, spoko dam radę ;)

6. matylda8

matylda8 Aktywny autor

Event zakonczony, pnacze odpalone i TS-y na polu:) Za 5 godzin dowiem sie ile bobrow++ adoptowalam xDxDxD

7. babydelfi

gratuluję

Anuszki, feniks1414 oraz zonaania2122 lubią to.
  8. -kaylla86-

-kaylla86- Okazjonalny autor

U mnie jeszcze brak 372 flakoników. Róże prawie gotowe - 2 zbiory na Bahamie i bedzie komplet. Na reszcie pól obecnie czerwone róże, a na noc będą gożdziki.

feniks1414 i zonaania2122 lubią to.
  9. AngelGina

AngelGina Ambasador forum

Gratuluję szczęścia :) Moje 10 zagród to: jeże, koguty, szopy, gołębie, ul czerwony, ul żółty, strusie pomarańczowe, biżuteria pomarańczowa, koi pomarańczowe, mleczarnia krowia żółta.... niestety żółwie mnie ominęły :(

10. Asiulek_jo225

Asiulek_jo225 Czeladnik forum

spokojnie, jest duzo czasu :) brak: 300 wypadajek plus 130 do ciast, ciast 65 i 4840 roslin
    ale za to weekend spedzilam przyjemnie :)

feniks1414, JJoanna oraz zonaania2122 lubią to.
  11. daruciaa

daruciaa Forum Pro

wy tu gadu gadu, a mi brakuje jeszcze 52 ciast pozostałe w nadmiarze. Teraz produkcja jeżyny na targ, bo u mnie cena w granicach ponad 100sg/szt ;) w koncu trochę się trzeba dorobić, co nie?:D

feniks1414 i babydelfi lubią to.
  12. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Anuszki gratuluję, ja po evencie stawiam ts-y ale gdzie ja wam póżniej napiszę , co mi wyszło o_O Tutaj o ile zdążę przed końcem evenu. Wszystkie ciacha za niecałe 4h się upieką :D

Anuszki, feniks1414 oraz zonaania2122 lubią to.
  13. babydelfi

to u mnie cena o połowę niższa na targu, ale popieram takie podejście xD

14. sisi1973

sisi1973 Zaawansowany

hej roślinki wysiane ponad stan brak wypadajek a z zagród totalna porażka 2*bobry++, gołębnik ,farby żółte,myszy, karpie koi,króliki żółte ,bociany wilki kozy pomarańczowe powodzenia dla walczących gratulacje tum co skończyli

15. JJoanna

JJoanna Książę forum

Dzisiaj rano wleciało mi 57 elksirow przyjazni - i zostało mi jeszcze 120 wypadajek - mysle ze uda mi się skonczyc . Ciasteczka przyjazni poszly w niepamięć - wczoraj ostatnie zrobiłam , roze tez mam z glowy zostały mi 1400 . No i teraz czekam na wypadajki na 120 szt. Teraz sieje dlugorosnace żeby było szybciej z wypadajkami :)

feniks1414 i babydelfi lubią to.
  16. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

Zgodnie z tradycją, z TS -4 bobry++, stan na chwilę obecną 38, reszta żółte . Ewenty robie dla itemow. Tylko i wyłącznie.

feniks1414, zonaania2122 oraz babydelfi lubią to.
  17. ruda7

ruda7 Czeladnik forum

Ja również już wszystkie roślinki mam uzbierane, wypadajek 327 brakuje :) Chyba muszę popracować nad techniką :p Event będę robić do samiuteńkiego końca, nie poddam się :)
    Z ts'ów wypadły:
    strzygalnia królków żółta
    jeże
    gołębnik
    bobry ++
    myszy
    żółta stajna
    czerwona zagroda dla osłów i zółta
    czerwona zagroda dla kameleonów
    żółwie
    Jestem zadowolona, nadal działam :D

18. feniks1414

feniks1414 Wszystkowiedząca wyrocznia

A ja jestem w połowie eventu....:sleepy:......Róże rosną po kątach i na jednej łące ,
    Pierwszy raz, kiedy drzew nawozowych nie usunęłam z pól....
    Tak to jest jak się SN nie oszczędzało......:p
    TS nie wystawiam , bo nie mam gdzie.....
    Wypadajek jeszcze 350..:wuerg:

Powodzenia wszystkim !

JJoanna, zonaania2122 oraz *emer* lubią to.
  19. Merrick

Merrick Ekspert forum

u mnie z wypadajkami krucho poratuje mnie ktoś:cry:

20. -mariola99-

-mariola99- Naśladowca mistrzów

u mnie brak 488 wypadajek
    sporo, ale walcze - rośliny w nadmiarze, tylko króliki się produkują bo brak 59 sztuk a reszta w cebuli obsiana
    także powinno wypasc jak nie to w ruch pójdzie super nawóz i super pola

zonaania2122 i babydelfi lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.