Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Witam, do skończenia ostatni siew żółtej róży posadzony i brakuje jeszcze 342 eliksirów. Jeszcze jestem pozytywnie nastawiona, ale jeśli ktoś będzie miał wolny prezent to proszę o sowę do stokrotka0209
    Z góry wielkie dzięki!

zonaania2122 lubi to.
  2. HULK*67*

HULK*67* Zaawansowany

Witam,u mnie to się jeszcze ze 2 dni dobre zejdzie .Po nocy z 10 TS wybudowane zostały:
    indyki żółte
    mleczarnia żółta
    bobry ++
    bociany
    myszy
    gołębie x 2
    strusie czewone
    kiwi ( nie miałem )
    żółwie ( nie miałem )

3. Farmani15

Farmani15 Weteran forum

Witam z rana brak mi tylko i aż 200 flaszeczek -czy uda mi się je zebrać do jutra rana???? Bo tyle pozostało mi czasu do wyjazdu:)

zonaania2122 lubi to.
  4. elwira17

elwira17 Stary wyjadacz

U mnie pnącze już działa, teraz czekam na wypadajki do ostatniego zadania i wtedy wystawię wszystkie zagadkowe zagrody.
    Chciałabym jednego żółwika, reszta mogą być bobryxD

5. zagma

zagma Chodząca legenda forum

Event przeszedl do lamusa.
    TS'y wyjatkowo laskawe, bo z 10 wyskoczyly 4 zlote bobryxD:cry:, pomaranczowe farby i indyki, zlote kozy, kret i jako wisienka na torcie (a raczej dwie) moje pierwsze dziobaki:inlove: i zolwie:inlove::music:

6. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

93 eliksiry potrzebne, ale goździki i brokuły jeszcze rosną (zbiór za 0:42 i 1:26h), to chyba tylko ukręcenie ciast zostanie i dzisiaj skończę :music:

zonaania2122, eliza9070 oraz babydelfi lubią to.
  7. malwa_kwiat

malwa_kwiat Forumowy żółtodziób

Hej, wczoraj zebrałam ostatnie róże, jednak mam problem z wypadajkami, brakuje mi jeszcze 476 eliksirów przyjaźni :( nazbierały mi się okropne zaległości, przez dłuższą nieobecność tutaj..., co mogę zrobić, by polepszyć stan wypadajek, co się opłaca siać - długorosnace?, stosować jakieś dodatki, nawozy, coś z Rzemiosła ? Proszę o wskazówki ;)

8. _Ola_Z_

_Ola_Z_ Wielki mistrz forum

130 eliksirów do końca, ciekawe czy do wieczora się uda uzbierać i już nie myśleć o evencie

zonaania2122 i babydelfi lubią to.
  9. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Dzień dobry! Widzę, że już niektórzy pokończyli albo niedługo skończą. Gratuluję! :) ja dopiero dziś zaczynam :p
    Eventówkę rozsiałam, ale wypadajki słabiutko mi lecą, bo mam całą masę królików hasających po polanie a i z roślinki eventowej też nie bardzo chcą się sypać. No ale jeszcze sporo czasu więc może się uda chociaż do TSów dotrzeć. :)

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Zerknij proszę do tego tematu : >>>Wypadanie przedmiotów ze zbiorów

Oprócz długorosnących roślin, dobre efekty dają jeszcze rośliny uszlachetnione w Szklarni, informacje na ten temat i podpowiedzi doświadczonych Graczy znajdziesz tutaj : >>>Szklarnia.

babydelfi lubi to.
  11. p.patunio

p.patunio Naśladowca mistrzów

witam
    zebralem dzis tsy i nie zgadniecie co mam zólwie xD ciekawe poco wole dziobaki event idzie powoli ten idiotyczny kombasjn mi podlal
    pszenice super nawozem>:(

12. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

26 flaszek i koniec mam nadzieje ze przed gt uzbieram zeby miec spokoj

zonaania2122, toDzasta oraz babydelfi lubią to.
  13. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

już tylko 25

zonaania2122 lubi to.
  14. elizabetha11

elizabetha11 Okazjonalny autor

Wypadajki lecą koszmarnie!!!Jeszcze jakieś 260 plus na ponad sto ciast!Jakoś czarno to widzę-.-

15. skorpionek2007

dzieki :) niestety swoje juz rozdalam

16. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

spoko

mam nadzieję że ciut się przydały

leloch88 i zonaania2122 lubią to.
  17. *emer*

*emer* Półbóstwo forum

Ludzie spokojnie jeszcze 75h do końca eventu. Jest czas, nie ma co panikować naprawdę :)
    mnie do końca brak 207 wypadajek

18. jacekf

jacekf Komandor forum

nie jest zle, a wrecz dobrze. brak mi tylko 75 wypadajek i bedzie koniec. nawet pnacza nie odpalalem i tak samo z siebie, jak to mowia mi sypalo wypadajkami. dzisiaj mam zamiar skonczyc. 1 zasiew dluzej rosnacych i po herbacie....... ;)

19. skorpionek2007

no to 12 flaszek i 1 sztuki rozy mi brakuje

20. rzabaa9

rzabaa9 Analityk forum

Witam przedpołudniową porą! :)
    Podliczyłam sobie wszystko i: brakuje mi jeszcze 296 flakoników wypadajkowych i 3 ciasta przyjaźni. Róż mam w nadmiarze i to sporym, bo coś źle przeliczyłam :D ale to nic. Myślę, że powinnam się wyrobić z eventem przed czasem. Długorosnące już rosną od 2 dni, także powoli i damy radę! :)
    Zagrody już wszystkie zdobyte, ale jeszcze nie wystawione, jakoś się boje je wystawiać, żeby samych bobrów nie trafić :p a żółwiki i dziobaki mi się marzą :inlove:
    Gratuluję tym co już pokończyli! ;) I wytrwałości tym co jeszcze walczą! :D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.