Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

wypadajki lecą powoli , ale zawsze to o kilka sztuk do przoodu

zostały mi na dziś 3 prezenty chce się ze mną ktoś wymienić eliksirem? proszę o sówkę

leloch88 i zonaania2122 lubią to.
  2. Anuszki

Anuszki Półbóstwo forum

Brakuje mi "tylko" :p 336 flakoników, 4 zagrody postawiłam, ciekawe co wyrośnie ;) zapraszam dziobaki i żółwie xD miejsce na farmie jest zarezerwowane :D

zonaania2122, leloch88 oraz Megan lubią to.
  3. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Z fiołków 12 eliksirów, brokuły zasiałam i jestem ciekawa efektu 8) do tego goździki, cebula i trawa cytrynowa, do końca brak 172 butelek

4. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

A może jednak 35xbóbr+++:wuerg:

leloch88 lubi to.
  5. 11eveline

11eveline Książę forum

Event ukończony, ale niestety nie odczuwam radości z tego powodu. Odkryte zagrody, a dokładnie 6 x bobry++ ( bobrów mam już 36 zagród) - to wystarczający powód, aby stracić chęć do dalszej gry. Jeżeli dorzucę do tego nagrody wylosowane na kole z imprezowych wejściówek: ranczo rodeo, strzygalnia owiec, wiązanka weselna, 4x turbo nawóz, czy 25 x SN - to naprawdę odechciewa się grać. :( Kiedyś w eventach były do zdobycia konkretne zagrody i to było sprawiedliwe. A dzisiaj te TS-y sprawiają, że jedni dostają nagrody z nowości, a inni muszą zadowolić się żółtym kurnikiem, czy tymi nieszczęsnymi bobrami. :(

6. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

Ohh nieeee :wuerg: To by był pech nad pechami xD Jak skończę event to wystawiam wszystkie TS-y i zobaczmy w co mi obrodzą 8)

babydelfi i Nutka lubią to.
  7. Nutka

Nutka Komandor forum

Z drugiej strony jest szansa dla tych co nie chcą wkładać w grę pieniędzy, żeby też nacieszyć się tajemniczościami :). Z tego co pamiętam kiedyś były zagrody, ale bardzo rzadko bo najczęściej nowe. Osobiście chyba jednak wolę te TS tym bardziej, że są w tak dużych ilościach :D. Dlatego ten event bardzo mi się podoba, bo wyleczyłam się z wkładania kasy na TS, a on pozwala zdobyć je za darmo :). Mam nadzieję, że go skończę, bo brakuje mi tylko ;) ok. 360 eliksirów xD.

8. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

mi jeszcze 438 brak.... za chwile zbieram winogrona i sieje zieloną herbate i dobranoc :p goździki na głównej i leśnej juz rosną ;)

Megan, JJoanna oraz zonaania2122 lubią to.
  9. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

Witam wieczorową porą. Wróciłam sobie z poprawin odkrywam 10 stajennych a tam całkiem miła niespodzianka. zagroda dla żółwi, :inlove::inlove:dziobaki:inlove::inlove:... nie spodziewałam się i nie śmiałam marzyć nawet o żółwiach. dodatkowo 2x jeże, szopy, myszy może to zagrody nie pierwszej młodości ale zawsze zagrody ts'owe mnie cieszą (oczywiście im nowsze tym lepsze) był jeszcze żółty punkt zbioru piór i żółte guano (jak już ma być żółte to może lepiej że warsztaty niż np. żółty kurni), pomarańczowe kozy i wisienka na torcie bobry ++

10. GruGru

GruGru Wyjątkowy talent

287 eliksirów i koniec :)

zonaania2122 lubi to.
  11. AgiFarm83

AgiFarm83 Fanatyk forum

Odkryłam 4 TS-y i...:D [​IMG] Moje drugie :D
    Do zrobienia zostały mi diamentowe w 4 i 5 zadaniu. Jutro będzie koniec :)

12. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

jeszcze 440 eliksirów :sleepy:

cienko to widzę tym bardziej, że zostały mi tylko 2 dni czyli dziennie musiałoby wypaść ich po 200 z haczykiem, raczej nie mam szans, szkoda :(

zonaania2122 lubi to.
  13. evitka40

evitka40 Młodszy ekspert

Eliksiry słabo wypadają :( Róż mam już wystarczająco, posadziłam długo rosnące, zobaczę rano jak pójdzie. A z tymi bobrami z zagadkowych zagród, to faktycznie jakieś szaleństwo. Tez ostatnio z eventów odebrałam chyba 10 bobrów. Do zwariowania. Tylko kiwi mi się udało, a syn dostał dziobaka. Żółwie to chyba się zakopały. Nie ma. Widać zresztą po cenie na targu...

zonaania2122 i babydelfi lubią to.
  14. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

u mnie jeszcze do zdobycia 202 eliksiry i 76 królików do wyhodowania, TS postawię po ukończeniu eventu.

zonaania2122 i babydelfi lubią to.
  15. leloch88

Robaczek, AgiFarm :inlove::inlove::inlove: Jaka piękna ta zagroda dla żółwi :inlove:

Ja obliczyłam, że jak 2x dziennie zasieję goździki przez 4 dni to będzie 8 zasiewów. Niech mi wypadnie 70 eliksirów za jednym zbiorem to mam 560 eliksirów - teoretycznie powinnam je uzbierać , a praktyka pokaże jak będzie ;)

16. skorpionek2007

skorpionek2007 Hrabia forum

ja tylko 170 flaszek musze zebrac i koniec eventu

zonaania2122, eliza9070 oraz babydelfi lubią to.
  17. leloch88

Stan po zebraniu ostatnich róż 204 eliksiry, goździki zasiane i za 11h i 30 min zbiór :) Uda się na spokojnie :p

zonaania2122 lubi to.
  18. matylda8

matylda8 Aktywny autor

ojej 2 wypadajki brakuje, moze ktos ma na zbyciu i juz spokojna noc bede miala:D

zonaania2122 lubi to.
  19. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ciasteczka przyjazni zrobione w mlynie już wszystkie , teraz czekam na 210 wypadajek i koniec ewentu .
    Posialam jeczmien na 19 polach - woda , nawoz , super nawoz - i teraz dostałam 14 wypadajek .
    Na noc posialam brokuły na super polach - dopiero będzie odbior jutro po godz. 17.00 i to z super nawozem ! - ale mam nadzieje ze za to wpadnie mi więcej wypadajek . A na glownej na zwykłych polach posadzilam kalafior i oczywiście mam zagrody już i drzewa i zobaczy się jutro ile mi wyleci eliksirow przyjazni .
    Pozdrawiam i milej nocki zycze . :)

P.S.
    I jeszcze o 3.00 weszłam sobie na farme i pozbierałam eliksiry przyjazni i zgarnelam 23 szt. ( dobre i tyle :p) - teraz mi zostało 177 wypadajek - mysle , ze skoncze ten ewent jednak , no teraz naprawdę ide spac :)

Ostatnie edytowanie: 27 lipca 2015
    zonaania2122 i eliza9070 lubią to.
  20. VELOCI_RAPTOR

VELOCI_RAPTOR Stary wyjadacz

Event ukończony - powodzenia walczącym :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.