Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. 11eveline

11eveline Książę forum

Ja wybieram pola 1x1, przy cjm bardziej się opłaca.

zonaania2122 i toDzasta lubią to.
  2. toDzasta

toDzasta Komandor forum

Jeżeli masz jakiś zapas super nawozu i pnącze kasztankowe to świetne na wypadajki są super pola, jednakże z ulepszoną rośliną w szklarni.
    Jeżeli brak u CIebie super nawozu to pola pojedyncze, bo na SP cieżko będzie się wyrobić czasowo.

zonaania2122 lubi to.
  3. leloch88

leloch88 Wyjątkowy talent

ToDzasta wypróbuję superpola na początek kolejnego eventu z wypajkami :)

Ja event jak zawsze zrobię jak będę miała wszystko co potrzebne do ukończenia. Podoba mi się, jak na razie.

zonaania2122 lubi to.
  4. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

posiałam róże na wypadajki za 2 godziny zbiór, a tymczasem uciekam na rower

JJoanna, zonaania2122 oraz .Farmerkaa. lubią to.
  5. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Z rabarbaru z leśnej aż 4 flaszki eliksiru 8) Następny zbiór to maniok za 1:05

Megan i zonaania2122 lubią to.
  6. gadek

gadek Fanatyk forum

Odkryłam właśnie moje smoki i wyszło tak
    kiwi:)
    szopy x2
    jeż
    bobry++:p
    czerwone kameleony
    koziarnia czerwona
    strusie żółte
    fabryka jaj kurzych żółtaxD
    kurnik czerwonyxD
    Mogło być gorzej,bo lepsze kiwi w garści niż żółw za płotem;)

7. kaska860

kaska860 Cesarz forum

U mnie wszystko pięknie cacy, tylko eliksir kiepsko leci mimo iż na noc zasiewałam goździki. Róże żółte już mam w komplecie, to teraz będę jechać tylko z goździkami i różami zwykłymi na SP z SN do końca eventu, to może podołam ;)

Z 4 TSów nic ciekawego. 6 czeka na razie w inwentarzu.
    Swoją drogą z misji zamki z piasku z 10 sadzonek jeszcze większa kiszka, bo tyle się towaru oddało, a nawet XXLka nie wypadła, nie mówiąc już o nowszych drzewkach...ale ale - raz gorzej, raz lepiej :p;)

zonaania2122 i 0olimpia0 lubią to.
  8. Nutka

Nutka Komandor forum

Jestem w szoku :eek:. Ze 170 pól jeżyny wypadło mi 8 eliksirów :D. Już mi brakuje niecałe 400 szt., a za 1,5 godziny zbiorę ostatnie róże z jednego pola więc będę się mogła zabrać za długorosnące i wypadajki mnie zasypią ;).

deadwing i zonaania2122 lubią to.
  9. JJoanna

JJoanna Książę forum

Normalnie szok z 19 pol normalnych - posialam maliny i wyleciało mi 17 wypadajek :) (trzeba dodac ze uzylam super nawozu na maliny było szybciej ) .
    Brakuje mi jeszcze 230 wypadajek .

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2015
    zonaania2122 lubi to.
  10. zonaania2122

zonaania2122 Wyjątkowy talent

Wypadajek brak 277 szt.Będzie dobrze. :)

11. Megan

Megan Komandor forum

Jakis czas temu pozbyłam się dużej ilości bobrów a tu znowu uzbierało się 10 szt.....pierwsza czwórka żółty ul, kiwi, boćki i jakby mogło być inaczej, są też boberkixD

12. oset53

oset53 Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Odkryłam Ts-y - 3x jeże, 2x bociany, myszy, osły+,ul+, żółte trufle i czerwona królikarnia.Na tej mojej farmie to pewnie ziemia jest 6-klasy i dlatego nic porządnego się nie wyhoduje.
    Chyba bez odpalenia kasztanowego pnącza się nie obejdzie bo tym razem coś te wypadajki
    słabo u mnie lecą

.Robaczek. i zonaania2122 lubią to.
  13. -kaylla86-

-kaylla86- Okazjonalny autor

Stan na chwilę obecną - niestety bez rewelacji. Ciasta wszystkie zrobione, lub właśnie się robią, ale róż na chwilę obecną niecałe 6 tysięcy (plus te, co właśnie rosną na polach). Z wypadajkami mizeria - oprócz tych wrzuconych do młyna na ciasto zostało mi ich aż 12 sztuk:/

zonaania2122 lubi to.
  14. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

Z manioku 3 eliksiry, zasiana trawa cytrynowa; za 1:07 zbiór fiołków, na leśnej już goździki rosną
    do końca 187 butelek
    jeszcze prawie 4 dni, dasz radę :) jak masz ukręcone ciasta i 6000 róż, to znaczy, że jeszcze tylko 1-2 zasiewy i koniec z różami a potem to tylko długorosnące i wypadajki wpadną

15. asia1106

asia1106 Wyjątkowy talent

Roślinki w komplecie ,ciasto ukręcone,do szczęścia brak 285 wypadajek,czasu jeszcze sporo ,dam radę;):D:D

16. leloch88

Mi za 19h wszystkie eliksiry się już zrobią, dziś i północy zbieram róże i będę mieć ich nawet ponad stan. Na noc goździki i będe goździkami w dzień i nocy jechać , rosną mi 11 h i ok 30min więc 2x dziennie będę siać muszę nimi wypadajki nadrobić bo z potrzebnych 585 brakuje mi 414.....

zonaania2122 lubi to.
  17. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

witam:D
    odkryłam TSy z eventu:
    jeże
    koguty
    wilki
    myszy
    różowy chlew
    czerwone strusie
    żółta mleczarnia dla krów
    żółte kameleony
    pomarańczowe gęsi
    kiwi
    a tak marzyłam o żółwikach:cry::cry::cry::(:(:(
    ale choć boberki mnie ominęły:D

18. piotrs

piotrs Książę forum

gdzie ty je wystawiasz że dziobaki wyrastają i żółwie ?!u mnie lepiej nie mówić-bobry,myszy,szopy,ul....na razie tyle

zonaania2122 i toDzasta lubią to.
  19. leloch88

Moim marzeniem są żółwie i dziobaki ale 35 ts-ów mam w pasku i dojdą jeszcze z eventu-może coś się trafi prócz nieśmiertelnych bobrów lub żółtych zagród xD

20. Megan

Megan Komandor forum

U mnie jednak jutro koniec, brakuje 130 wypadajek, na noc posieje coś długo rosnącego i na pewno wyleci:)

leloch88, zonaania2122 oraz toDzasta lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.