Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. juras

juras Weteran forum

Dagulka, leniuszku, a samej nie chce Ci się pracować? Rączki od klikania bolą?

Ostatnie edytowanie: 26 lipca 2015
  2. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

a kto powiedział że nie pracuje?? :p roślinki kolejne posadzone na wypadajki, ale znając moje szczęście to będzie mi ich brakować :p mam aktywny kombajn więc nie musze tyle klikać xD

juras lubi to.
  3. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Wiele osób już skończyło, więc myślę, że masz szansę mimo straty kilku dni :)

kheme i JJoanna lubią to.
  4. .Farmerkaa.

.Farmerkaa. Koneser forum

323 wypadajki do końca. Posiałam róże, imbir, zimowy jaśmin, rzepak i lilie. Zbiór za około 7:30h 8)
    Pozdrawiam Walczących :)

5. agaszcz80

agaszcz80 Koneser forum

Rośliny wysiane wczoraj, ciasto w młynie też zrobione, TS z nagród stoją na farmie, do końca brakuje 150 wypadajek więc dziś lub jutro skończę event. Bry deszczowo

zonaania2122 i gosiagosia60 lubią to.
  6. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

218 eliksirów i skończę :) Tyle,że cebula,bez SN,musi mi dojrzeć i pewnie tak ze 2 razy jeszcze :pWięc najprawdopodobniej dopiero jutro skończę.I tak nieźle...Czasu dużo do końca jeszcze.:)

7. stokrotka0209

stokrotka0209 Aktywny autor

Dzień dobry. Jestem po 19h "dniówce" i padam na twarz, hehe.
    Braki na teraz to 3807 żółtej róży i aż 512 eliksirów przyjaźni. Ostatnia partia ciasta się kręci. Mam nadzieję, że uda mi dozbierać wypadajki. Miłego dnia wszystkim!!

bari06 i gosiagosia60 lubią to.
  8. mahartka

mahartka Baron forum

oooooh :eek::eek: ale gapa ze mnie... zapomniałam zjeść CMJ przed porannym zbiorem :oops::oops:......... na całe szczęście na noc posiałam czerwone róże na wypadajki...:oops::oops:
    brakuje koło 20 eliksirów i niecałe 2.000 roślinki aby zakończyć plan początkowy :)
    a potem się zastanowię co mogę wybrać następnego :):):)

9. kasia750

kasia750 Hrabia forum

róze w komplecie od wczoraj:inlove: ,teraz pora na wypadajki evencik spokojny bez spiny :);):p

0olimpia0 lubi to.
  10. BA_Czerwona

Ja róże już prawie mam (brakuje 300, ale pierwsze zadanie mogę odpuścić, zresztą taka ilość to nie problem). Teraz tylko dozbierać buteleczki. Zastanawiam się czy aktywować kasztanowe pnącze, ale trochę szkoda mi super nawozu, czasu w sumie dużo...

11. Magdam.1__

Magdam.1__ Książę forum

A ja nie mam zadnych jaj -ani jednego, uzywam tylko dopalaczy i dziennie z itemow na wyspie i na wyspie skarbow wyciagam lekko 250 tys punktow. Dodajac do tego punkty z pnacza bo itemy mi sie nie mieszcza i czesc musi byc na pnaczu mam tych punktow bardzo duzo - poziom przechodze w w tydzien. Zjadam troche przetworow wlasnych jak tanio to tez kupuje.A kazdy poziom to prawie 2000000 . Na wyspie mam tylko drzewka te najnowsze i itemy. W temacie ewentu -juz skonczylam.

azikowo i zonaania2122 lubią to.
  12. kobieta2015

kobieta2015 Czeladnik forum

dzień dobry, chciałabym zauważyć pewną prawidłowość, która nie jest zbyt fajna szczególnie dla osób, które zaczynają (są na dorobku). Chodzi mi o sprzedaż towaru potrzebnego do ewentu (np. teraz mirabelki) rozumiem, że cena wzrasta, bo jest popyt, ale nie rozumiem wystawiania ilość np. powyżej 100, często jest to 400 lub 1000. Osoby, które nie dysponują taką gotówką nie są wstanie nic kupić. Myślę, że jest to działanie dosyć krótkowzroczne, bo mniejsze ilości by się sprzedały, a tak osoby te mogą zostać z nie sprzedanym towarem, mimo zapotrzebowania na niego. Nie wiem, czy to taka pazerność? czy coś jeszcze innego? Nie rozumiem

13. BA_Czerwona

Za to osoby z większą ilością gotówki nie lubią klikać po kilka razy. Może 1000 to przesada, ale 500 sama zakupiłam. Najgorsze są oferty po 10 sztuk...wrrr

14. .Robaczek.

.Robaczek. Generał forum

witam. roślinki od wczoraj w komplecie,xD ciastka też xDale eliksiru brakuje jeszcze 388 sztuk... -.-trochę słabo leci. Choć dziś byłam zaskoczona bo z trzech łąk goździków (małe pola) wypadło mi 136 sztuk :Da w dzień rozpoczęcia eventu tylko 100.-.- Czasu jeszcze sporo więc mam nadzieję że szybko się uzbiera. Zdobyte itemy stawiam na wyspie i na razie tam zostaną ... mam dużo wolnego miejsca-.- a mam dopiero odkrytą 3 część wyspy, więc nie muszę niczego zdejmować by je tam postawić więc korzystniej będzie mi je tam stawiać. Zagrody smok już na polu,:D jak wrócę z poprawin to się dowiem co kryją mam nadzieję że choć połowa to będą zagrody ts'owe :inlove:a nie żółte ulepszenia zwykłych:mad: i że choć jedna będzie z nowości... najlepiej żółwiem xD:inlove:

15. wolf031973

wolf031973 Książę forum

Do całego eventu potrzeba 480 mirabelek. W tej sytuacji oferty 400 szt są jak najbardziej na miejscu.:D A i zapas dobrze mieć.:D:D;)
    A w temacie: jeszcze 6200 róż i 400 wypadajek. Na pewno mi się uda.

-MarekW-, azikowo oraz Magdam.1__ lubią to.
  16. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Roślinki już mam komplet, brakuje 75 wypadajek, ale to do wieczora powinno się uzbierać :)

kybek93, 0olimpia0 oraz eliza9070 lubią to.
  17. Sadakot

Sadakot Aktywny autor

o matko, roślinki mam od wczoraj, ale wypadajek mało. wieczorem włączy mi się ostatnie uszlachetnienie do róż i wtedy wypróbuję osławiony szybki wzrost z uszlachetnienia :)

0olimpia0 lubi to.
  18. azikowo

azikowo Fanatyk forum

ja z dopalaczami i jajkami więcej wyciągam, ale nie o to chodzi:) tylko byłam zszokowana ile Marek wyciąga z item pokazanego na screnie:)i stąd pytanie:) ja też w około tydzień spokojnie lvl przechodzę, a też mi bliżej do 2 000 000 do przejścia:)

roślinka całą wysiana teraz czekam na wypadajki, bo ponad 300 mi brakuje, ale pnącza nie użyłam, zawsze zdążę w razie czegoś odpalić je w środę:)

19. Mariolka7214

Mariolka7214 Wszystkowiedząca wyrocznia

Już jedną mniej :p
    Pobawiłam się troszke goździkami, ale niewiele, czekam na ostatnie zółtki teraz i całe 9 wypadajek, akurat wylezą ze zbioru :)
    i będzie szczęśliwy koniec mam nadzieję;)
    aaaa 4 zagrody juz zebrane: pom kaczki, żółte coś tam, nie pamiętam reszty, ale badziew okrutny, chyba dlatego, że żółwi nie kupiłam podczas TS, generalnie mam je w nosie:p

azikowo, 0olimpia0 oraz zonaania2122 lubią to.
  20. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

dobry

ja nadal też walczę

za chwile zbiór z nocnego zasiewu cebuli, a potem mam zamiar uzupełnić stan żółtej róży i roślinka będzie w komplecie

pozostanie tylko prosić i odczyniać czary nad eliksirem by ładnie leciał, bo na razie jest bieda :sleepy:

.Farmerkaa. i zonaania2122 lubią to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.