Opinie Akcja specjalna "Przyjaźń"

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 22 lipca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Po podliczeniu jestem w szoku, jeszcze nigdy nie udało mi się zrobić 3/4 ewentu w niecałe 2 dni :p
    zostało ok 4000 tys roślinki i 390 eliksirów no i blokują mnie troche orzechy i króliki.. Na noc zasieję długo rosnące coby podgonić wypadajki. Za 3 min kolejny zbiór roślinki.
    Gratuluję tym, którzy już skończyli, a ściskam kciuki za tych co walczą! ;)

0olimpia0 i babydelfi lubią to.
  2. babydelfi

babydelfi Ambasador forum

jutro mam nadzieję, uda się zebrać brakujące róże, a potem będę walczyć o eliksiry, ale będzie to bardzo nierówna walka :oops: w dodatku ciężka, bo te mnie nie lubią :(

zrobię ile się da

zostały mi dziś dwa prezenty chce ktoś eliksir? może ja chociaż komuś pomogę :)
    proszę o sówkę

3. daruciaa

daruciaa Forum Pro

Co robi magiczny strach na wróble ? Daje tylko PD?

4. moni15382

moni15382 Nadzorca forum

Evencik zakończony:):music::music::music: szybko, łatwo i przyjemnie:)

0olimpia0, ankak106 oraz -Kasandra001- lubią to.
  5. dziubekjack

dziubekjack Mieszkaniec forum

mam to samo, jutro rano powinno mi ukręcić pierwszą turę ciasteczek zobaczymy czy będą - mam nadzieję, że to tylko błąd w wyświetlaniu.

6. babydelfi

gratuluję

moni15382 lubi to.
  7. mieczu

mieczu Baron forum

a ja wciąż powolutku dziergam ten evencik, odkryłem właśnie pierwsze cztery tajemnicze zagrody "smok" i chyba byłem grzeczny, gdyż... trafiłem zagrodę dla żółwi :D:D (to już druga na mojej farmie), poza tym dwa gołębniki i niezawodne bobry++

kybek93, gadek oraz ells.w87 lubią to.
  8. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

raport przed snem:
    zrobione całe 1,2,3 zadania:D
    zostało 4 diamentowe i całe 5................
    ale ciasto się kręci,rano będzie koniec:D

9. alusoo

alusoo Zaawansowany

A ja mam róże,ciasto się kręci [będzie po jutrze] a eliksirów mam raptem 67 sztuk.Może jakoś to będzie...........

10. babydelfi

super!

idziecie jak burza z tym eventem

11. *ewa*

*ewa* Chodząca legenda forum

tak się składa,że mogę dostosować godz. pracy do eventu i weekend mam wolny,więc idzie mi dość szybko:D
    ale za to potem będę się nudzić..................
    uciekam spać:D
    dobranoc:D

Ostatnie edytowanie: 25 lipca 2015
    babydelfi lubi to.
  12. BA_Czerwona

BA_Czerwona Board Administrator Team Farmerama PL

Zajrzyj >TU<, a następnym razem bardzo proszę o przeszukanie poradników lub zadawanie pytań w dziale Pomoc.

13. JJoanna

JJoanna Książę forum

Ja roze zolte posialam na super polach i roz zoltych powinnam rano miec koniec . Ale zawsze cos musi m brakować czyli wypadajki - bo normalnie brakuje mi - 260 szt Eliksiru przyjazni + 52 szt. - na ciasto przyjazni - czyli razem nam daje 312 sztuk . Miejmy nadzieje , ze zdaze z tymi wypadajkami do czwartku i zdaze ukonczyc ewent .
    Jak na razie ze szklarni zaczelam - bo się ucze - uszlachetniac salate ( to na początek - potem pojda inne roślinki ) - ale idzie ile tego do szklarni ( miałam tej salaty - tylko , az - 20.000 tys a teraz mam 1500 ) no ale jutro sobie posieje i znow będzie w brod salaty .

0olimpia0, azikowo oraz eliza9070 lubią to.
  14. Bronek82

Bronek82 Hrabia forum

U mnie wszystkie roślinki eventowe są w inwentarzu:) jest dobrze, po 38 h brakuje tylko wypadajek:)

0olimpia0 lubi to.
  15. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

instalujesz przeglądarke puffin i już :) wszystko pieknie ładnie działa.
    przed chwila wrocilam do domu, plany sie nieco pozmieniały :p jeszcze jeden zasiew eventowki i bdzie koniec. 133 torty zrobione, na reszte brak wypadajek ale za 20 minut goździki urosną wiec skończe :p

baska22 lubi to.
  16. kheme

kheme Analityk forum

Ale jestem na siebie złaaaa! Dopiero wróciłam do domu, dwa dni bez internetu a tu taki event. Super nagrody, super pnącze, a na bank się nie wyrobię, nawet jeśli zacznę teraz...

JJoanna lubi to.
  17. chrumcia91

event zaczął sie w piatek a dzis jest sobota i roslinki mam prawie full-zdążysz bez problemu bo rosnie tylko 4 h ;) a wypadajki poleca pozniej szybko z długorosnących;) walcz :)

zonaania2122 i eliza9070 lubią to.
  18. kheme

kheme Analityk forum

Niby tak, ale większe problemy mam z tym, że mam np. 50 jabłek czy 50 orzechów, a pieniążków tylko 60 tysięcy...

19. chrumcia91

aa, rozumiem :(
    ja juz nastawiłam wszystkie torty i posialam roslinke na noc-zaczynam oddawac powolutku towary i ide spac; ) dobranoc :)

zonaania2122, eliza9070 oraz kheme lubią to.
  20. Dagulka_1608

Dagulka_1608 Mistrz forum

u mnie roślinka ewentowa już w całości spoczywa w stodole ;) czekam aż będzie komplet wszystkiego i wtedy będę oddawać do zadań, ciasta zrobione już 60, kolejne 70 sie produkuje w młynie, do pełni szczęścia brakuje tylko wypadajek gdzieś około 400 więc jakby ktoś miał na stanie więcej i mógłby przesłać to byłabym bardzo wdzięczna :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.