agucha31

Discussion in 'Kto jest kim - gracze' started by agucha31, Dec 18, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

A no to przede wszystkim :)

bunia30 likes this.
  2. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

a jak po świętach? wypoczęta i pełna energii? :)

bunia30 likes this.
  3. agucha31

Oj czy wypoczęta to raczej nie można tego tak nazwać Chyba bardziej właśnie zmęczona niz wypoczęta :p :) A jak tam u Ciebie?

bunia30 likes this.
  4. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

tak to chyba ze świętami już jest ;) ja trochę odczułam więcej spokoju, bo przynajmniej prace budowlano-remontowe w mojej okolicy ustały i nikt mnie po piątej trzaskami nie budził ;)

bunia30 likes this.
  5. agucha31

ooono to fakt taki plus ze trochę spokoju miałaś :) Ale juz chyba wszystko wróciło do normy i znowu poranne pobudki powróciły :)

bunia30 likes this.
  6. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

powróciły, powróciły...ale tak zimno, że nawet nie chciało mi się wstać, by coś porobić od rana ;) jak było ciepło i słonko świeciło, to korzystałam z darmowego i bardzo skutecznego budzika ;)

bunia30 and agucha31 like this.
  7. agucha31

hahaha no ale mimo wszystko nie ma to jak obudzenie sie samemu a nie przez hałasy za oknem

bunia30 likes this.
  8. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

może jeszcze być budzenie muzyką (osobiście wybraną, a nie impreza piętro wyżej ;) ) lub ulubionymi zapachami czekającego w kuchni śniadanka :music::inlove: się rozmarzyłam.. ;)

9. agucha31

Oj ale masz marzenia :p No mnie to zapach śniadania na pewno by nie obudził choćby dlatego ze jadam je dopiero późnym popołudniem Np dziś dopiero sie do niego próbuje zabrac ale jeszcze jakoś nie mogę :p

bunia30 likes this.
  10. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

u mnie by to nie przeszło, bo obudziłyby mnie przygotowania ;)

a nie jesteś wcale głodna? czy czasowo nie zdążasz rano? czy coś drobnego sobie przegryzasz?

11. agucha31

ooo tak to jest właśnie to i chyba przyzwyczajenie bo od wieków śniadanie w południe dopiero jadam Wyjątkiem było jak pracowałam w zakładzie i wstawałam o 4.15 to śniadanie jadłam w miare wcześniej bo w pracy na przerwie ze wszystkimi o 10.30 ale to i tak ile godz od wstania tak to nie potrafie jakoś rano nic zjeść teraz to tylko kawa a czasem i 2 nim śniadanie sie zje :p

bunia30 likes this.
  12. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

nie no tyle bym nie wytrzymała...co prawda też nie jadam śniadania zaraz po wstaniu, ale tak po 9, może koło 10 to już muszę.. a najśmieszniejsze jest to, że wcześniej nie jestem w stanie kęsa nawet przełknąć, a potem natychmiast głodek ogromny ;)

to ile jesz posiłków, skoro śniadanie nawet o 2 się zdarza?

bunia30 likes this.
  13. agucha31

żeby tylko o 2 czasem ale to czasem bywało tak ze byłam tak zajęta i jakoś zapomniałam o śniadaniu to dopiero o 18 zjadłam A ile posiłków jadam też z tym różnie bywa mało kiedy ale zdarza sie ze nawet tylko raz a tak przeważnie 2 niekiedy 3 a bardzo rzadko ale czasem też sie zdarzy ze 4 oczywiście licze z tym ze tam cos sie przekąsi :p

bunia30 likes this.
  14. MOD_Ananke

MOD_Ananke Guest

ojej, tak to bym nie dała rady... Mąż się ze mnie śmieje, że dużo jem i ciągle trzeba mi zapewniać pożywienie, bo marudna się robię, kiedy jestem głodna ;) ale z kolei nie mam w zwyczaju przekąsek podgryzać ;)

mnie praca wzywa tuż przed rozpoczęciem eventu :cry: miłego dnia i udanego rozsiewu ;)

bunia30 likes this.
  15. agucha31

No u mnie znowu wszyscy sie smieją ze powietrzem żyje i jem jak ptaszek :p
    dziękuje i wzajemnie :)

bunia30 likes this.
  16. krasnoludek10

krasnoludek10 Chodząca legenda forum

Ja aby wstać o 5 i się w miarę wyspać to około 21 muszę iść spać:p A to jest nierealne - szkoła, pies i w ogóle mi nieraz do 22 zajmujexD Głównie przez matmę i infę:p A co do jedzenia - w szkole potrafię nic nie jeść do popołudnia też, ale rano przegryzam tylko troszkę, bo zbytnim śpiochem jestemo_O

17. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Odnoszę nieodparte wrażenie, że to
    to głównie forum farmeramy ;)

agniecha$ likes this.
  18. krasnoludek10

Może zgadłeś, może nie - zostawię Cię z tą nutką tajemniczości:p

19. MOD_Zgredek*

MOD_Zgredek* Chodząca legenda forum

Lepiej zostaw forum. Spokojnie będziesz zdążał odrobić wszystkie lekcje, będziesz się regularnie wysypiał i nie będziesz miał problemu ze zdążeniem rano na autobus.

MOD_Zła likes this.
  20. krasnoludek10

Ja akurat robię wszystkie lekcje - chyba, że mi się nie chce nic robić albo nie ogarniam w ogóle jak pracę domową zrobić (np. takie zadania z matmy, których nie było ani na przedsiębiorczości, ani na lekcji) :p
    O tym mogę pomarzyć - wysypiam się tylko w trakcie ferii/przerw świątecznych/weekendów (a i to nie wszystkich), tudzież najbardziej chyba - wakacji.
    Albo na jeden, albo na drugi, albo na obydwa muszę biec, nieraz ile sił w nogach. Ale to bardzo zdrowe:D