Agata00755

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Agata00755, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

No dokładnie, tylko trzeba mieć zgraną ekipę, pakować bagaże i w drogę.

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

no zgranie to podstawa :)

3. Agata00755

No nie wyobrażam sobie jechać na taki wypad, z kimś z kim się dobrze nie czuje, bo to już atmosferę psuje.

TrissMerigold. lubi to.
  4. agucha31

No raczej na takie wypady w takim towarzystwie sie nie jedzie bo nie byłoby sensu

5. Agata00755

Ale jeszcze trochę trzeba się przemęczyć do urlopu. Za mało wolnego mam żeby teraz brać, wole zostawić na wakacje.

6. agucha31

Oj za to jak juz bedzie to wolne to i jaka radość będzie :)

7. Agata00755

No to na pewno, a zleci szybciej niż będzie się chciałoxD:cry:xD:cry:

agucha31 lubi to.
  8. agucha31

Oj ale to tak jez zawsze Długo sie czeka a jak juz jest to szybko leci I to chyba tak jest ze wszystkim nie tylko z tym wolnym :p

9. Agata00755

No a czas w pracy ciągnie się powoli..

10. agucha31

Oj to tak a czym bliżej końca pracy tym gorzej i sie wlecze

11. Agata00755

No dokładnie

12. agucha31

Ja niby mam wolne kiedy chcę ale to tak też sie wydaje bo wiadome cos kosztem czegoś i niby mam i mogę ale coś mało z tego korzystam a czasem właśnie wręcz przeciwnie zeby na jakiś dłuższy wyjazd sobie pozwolic to to juz cud jakis

13. Agata00755

No ja tak zbierałam, ale w tamtym roku niespodziewane chorobowe mi wypadło, potem jakoś nie potrzebowałam, a potem mi cały przepadł urlop. Teraz zbieram od nowa, byle by dotrwać do wakacji żeby wziąć więcej wolnego, a potem już będę wybierała jak mi się podoba. Nie ma sensu trzymać urlopu

14. agucha31

No wolne przepadły jak nie wykorzystałaś ale za wolne chyba Ci wypłacili. Ja jak pracowałam w zakładzie normalnie to też nie zawsze zdołałam wykorzystać choć przeważnie nie mogłam sie do niego doczekać A teraz jak juz sama sobie jestem mam wolne kiedy chce to zawsze szkoda to wolne brać Tak więc i tak zle i tak

15. Agata00755

No wypłacili, ale straciłam na tym. Teraz też wszystkiego nie wybiorę, ale na pewno mniej zostawię go niż ostatnio.

I chyba sobie uświadomiłam, że za rok będę musiała iść na bezpłatny, bo minie kolejny termin zerowania urlopu.

Ostatnie edytowanie: 30 marca 2017
  16. agucha31

ale zaległy urlop z roku poprzedniego mozna zawsze do końca września wykorzystać

17. Agata00755

No ja jestem przez agencje zatrudniona, to się rządzi innymi prawami. Co półtora roku zmieniają spółki i wypłacają urlopy. Pierwsze przejście zaliczyłam w listopadzie, w maju przyszłego roku mijają 3 lata odkąd tam pracuje i kolejne przejście. Tuż przed samymi wakacjami. Więc 4 dni będą płatne, pozostałe dni bezpłatne

18. agucha31

ech no to faktycznie lipa :eek:

19. Agata00755

Na razie się nie zapowiada żeby umowa się zmieniła, jak pewna sprawa wyjdzie to pomyślę o zmianach

20. agucha31

Nooo czasem i może te zmiany na lepsze wyjdą :)