Agata00755

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Agata00755, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Do zwiedzania jest sporo miejsc, tylko jest mały problem ludzie....ulubione ich zajęcie to zwiedzanie pokoi hotelowych.-.--.-

2. agucha31

agucha31 Chodząca legenda forum

no taaa niestety tak bywa :(
    Ok kochana uciekam musze gościem sie tym razem zająć

3. Agata00755

Ale mimo wszystko do tych ludzi przywykłam, gdzieś w Polsce na pewno na jakieś spotkanko się umówimy jak będą wiedzieć jak pracują. Ja zero taryfy ulgowej miałam i już następnego dnia w pracy byłam :p

4. agucha31

O widzę ze powrót do domku był i chyba nie tylko do tego ale juz ogólnie w domu czy jeszcze nie?

5. Agata00755

Już ogólnie w domu, na razie nigdzie się nie wybieram. No może poza pracą, ale tu w PolscexD:cry::cry::cry:xD

Zresztą już w żadne delegacje nas w najbliższej przyszłości nie puszczą, już teraz nie mogli się doczekać naszego powrotu....bo nie ma komu robićxD:cry:xD:cry:

Ostatnie edytowanie: 31 maja 2016
  6. agucha31

Hahahaha no tak gdyby nie ta robota to pewnie wcale by nie tęsknili :p

7. Agata00755

No to jasne, że by nie tęsknili...xDxDxD

Chociaż jak pisałam do nich jak tam byłam to kazali wracać, bo brakowało im rzekomo nasxD:cry:xD:cry:

Na razie to jeszcze tam do końca się nie ogarnęłam, bo pełno nowych ludzi, a ja nie mam pojęcia, co gdzie i jak:cry:xD

agucha31 lubi to.
  8. agucha31

No wiesz bo oni pisali brakuje nam was bo głupio by wyszło jak by napisali brakuje nam waszych rąk i nie ma kto tyrać :p :p :)

9. Agata00755

Ale dali radę bez nas, więc taka pisanina była zbędna.

Dobra zmykam do roboty, kolejny dzień zdziwień, a kto to jestxD:cry:xD:cry: Odkąd wróciłam to tylko łażę do moich i pytam kto to, a ten jest teraz tym, a ten tamtym

10. agucha31

Hahah no trochę minie nim wszystkich poznasz i przywykniesz :p
    Miłej pracy życzę :)

11. Agata00755

Już powoli się oswajam do nowych osób, chociaż nadal nie wiem jak większość z nich się nazywa [​IMG][​IMG]

12. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

a co Ty tak spadlas? zyjesz czy juz sie zapracowalas na amen?:p po urlopie i nic sie nie chwalisz -.-zajrzalabys na stare poczciwe forum i to do wlasnej chalupy bo juz widze Cie tu z podobna czestotliwoscia co Nine :pxD:cry:

13. Agata00755

Nic nowego, że spadałam. Nie zapracowana, tylko nerwowa, dali nas na taką zmianę, że żeby wytrwać 8h to trzeba zaciskać żeby komuś czegoś nie zrobić8)8)
    A no byłam sobie na urlopie, trzeba było po ostatnich wydarzeniach gdzieś się wyrwać..

Oj tam, oj tam mimo wszystko jestem częściej niż Nina tuxD:cry:xD:cry:

ankagdw lubi to.
  14. ankagdw

no nie wiem :p 13 czerwiec to juz troche dawno xD:cry::cry:

15. Agata00755

Zawsze moglo byc duzo gorzej8)8)
    I pewnie moja obecnosc tutaj bedzie ciagle taka sama

16. ankagdw

a na gt czegos szukasz?

17. Agata00755

Tego co zwyklexD:cry:xD
    Najpierw probuje sie zorientowac czy bedzie czas na gt. Okazuje sie ze w sobote 1 osoba musi przyjsc do roboty i obawiam sie ze padnie na mnie przez moja dluga nieobecnosc-.-

18. Kleo

Kleo Aktywny autor

Cześć Agatko :)
    Pozdrawiam cieplutko :)

19. Agata00755

Hej Kleo:)

Również pozdrwiam

20. ankagdw

haaa i po pajeczynach [​IMG]