Agata00755

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Agata00755, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. olenkabe1

olenkabe1 Analityk forum

Anka no przestań z tymi wyjazdami!dopiero wróciłaś, posiedź trochę z nami:)

2. Dziewczyny co z tymi pożegnaniami ?? dajcie spokój:)
    Aniu morze nie tak wzburzone na pożegnania xD:cry:xD:cry:umiesz pływać ??? to nie utoniesz xD:cry:

Agatko miłej pracy :)

A ja idę spać i jutro zbiórka o 6"00 :)xD

olenkabe1 i ankagdw lubią to.
  3. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

A czemu nie teraz??xD
    A w sumie moze byc i 6 bo o tej koncze prace. Tylko kilka minut moge sie spoznic bo trzeba sie przebrac i zdazyc na autobus:p

4. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

dzień dobry Agatko
    co u Ciebie się zmieniło?

5. Agata00755

O hej Monia:)
    Wieki Cie nie bylo. Gdzie sie podziewalas jak Cie nie bylo?:p
    A u mnie sporo zmian. Jedne na plus, inne na minus, ale jakos leci.

6. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Zwalczałam różne kłopoty techniczne.

7. Agata00755

No to dobrze, że je zwalczyłaś i jesteś z powrotem :)

8. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Ale raczej raz lub dwa w tygodniu, może uda się więcej ale nie wiem

9. Agata00755

Ale będziesz...

10. Dzień dobry Agatko co u Ciebie słychać ??:)

Ogarniam domek przy okazji :)

11. Agata00755

Hej:)

A u mnie po staremu praca- dom, praca - dom. Teraz jakieś szkolenia dokładają, że nawet po 1 w nocy jakieś testy potrafię rozwiązywaćxD:cry:xD:cry:

Przydałoby się trochę wolnego, ale to dopiero na 1 listopada możliwe, że 4 dni będą wolne. Coraz zimniej, a nie ma kiedy pojechać po cieplejsze ubrania, tzn. na upartego po pracy można by było, ale się nie chce już gdziekolwiek ruszać :p

12. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Niom, na chwilkę wpadłam życzyć miłego dnia i zbieram się do pracy na noc.

13. Agata00755

O to witaj w klubie, bo ja dzisiaj zeszłam z nocki i dzisiaj znowu nocka, ale już ostatnia i 1,5 dnia wolnego :p

Miłej pracy:)

14. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Nocki dopiero zaczynam i skończę z nimi w piątek, szkoda że tylko cztery tak spokojnie w nocy się robi.
    Dziękuje i miłego odpoczynku.

15. Agata00755

No ja max 3 nocki mam, ale jak pracowałam w tygodniówkach to było ich 5, teraz jestem w systemie.

Ja też wole nocki, chodź bywają kryzysy, że zasypia się na nocce to wolę je niż popołudniówki :p

Nocka ma to do siebie, że organizm się wybija z trybu, bo w dzień się śpi, w nocy nie, na śniadanie obiad jest. Nie jest to do końca zdrowe, ale co poradzić taka praca...

16. Vanitachi

Vanitachi Stary wyjadacz

Obiad o 23 i chyba Cię zaskoczę, tak jak i koleżanki w pracy, potrafię jeszcze o 2-3 w nocy tańczyć idąc na przerwę.:D
    Później zaś cztery dni przerwy i dni:( trza się będzie przestawić, znikam szykować się bo autobus po 16:00 mam.

17. Agata00755

O to masz siły, ja to wychodząc o tej 6 z pracy i wsiadając do autobusu nie mam już na nic sił i oczy same się zamykają hahah xD:cry:xD:cry:

No ja 4 dni przerwy to już nie pamiętam kiedy miałam, u mnie raz w miesiącu tylko weekend wolny, a tak to schodzę z nocki, pól dnia się śpi, następny dzień wolny i do pracy. Jak 2,5 dnia wolnego jest to już jest rarytas8)

A 4 dni wolnego to marzenie...

18. Agatko ale już masz chyba kilka dni urlopu ?? w miesiącu chyba 2 dni się należą no ale co ja gadam co to są dwa dni wolnego w miesiącu :(
    Młoda jesteś dasz radę :) jeszcze pół roku i wiosna :)

19. Agata00755

Mam, ale ten urlop jest potrzebny na 2 okazje:
    1. 31.10 żeby mieć rozpustę i 4 dni wolnego ( chodź tu może i nie będzie trzeba brać go).
    2. Okres międzyświąteczny - tu trzeba 4 dni mieć ( obecnie mam do wybrania 5 dni). W tym okresie międzyświątecznym to już w ogóle totalna rozpusta będzie, nie wiem jak spożytkuje wolny czas, bo caluśki tydzień będzie wolnyxD:cry:xD:cry:

20. No jak się pracuje to dopiero człowiek docenia każdy dzień wolny od pracy :)
    Byle to wolne wypadło w śnieżny zimny lub deszczowy i wietrzny dzień wtedy to jest dopiero radocha że nie trzeba iść tyrać :)