Agata00755

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Agata00755, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Żebyś wiedziała, że ja tu ostatnio jestem gościem (tak też można -w swoim domku być gościemxD:cry:xD:cry:).

Czasu mniej, to i rzadziej tu bywam:p

MOD_Kleopatra i toDzasta lubią to.
  2. ankagdw

ankagdw Chodząca legenda forum

rozumiem ze praca jestes zajeta? :p bo chyba nie gotowaniem pomidorowej?;):pxD

toDzasta lubi to.
  3. Agata00755

No pracą albo odsypianiem po pracyxD:cry:xD:cry:

Niewiele wolnego mamy, a cały tydzień pracuje się. I tak całe dnie praktycznie mijają na pracy :p

MOD_Kleopatra, toDzasta oraz olenkabe1 lubią to.
  4. ankagdw

tez sie za robota rozgladam... na szczescie nie ma pospiechu-trafi sie cos godziwego to pojde.

MOD_Kleopatra, toDzasta oraz olenkabe1 lubią to.
  5. Agata00755

No ja też się rozglądam za czymś innym, bardziej w moim zawodzie.

Praca na 3 zmiany potrafi wykończyć...

MOD_Kleopatra i olenkabe1 lubią to.
  6. ankagdw

wiem ...tez swojego czasu pracowalam na 3 zmiany i studiowalam:wuerg: i mala Natalke mialam do tego z rehabilitacjami :sleepy:

olenkabe1 i MOD_Kleopatra lubią to.
  7. Agata00755

No to jeszcze gorzej niż ja miałaś.
    W ogóle w nocy powinno się spać,a nie pracować. Posiłki nieregularne, a to też nie zdrowe.

MOD_Kleopatra lubi to.
  8. ankagdw

tez jestem za tym...nienawidzilam nocek...a miewalam i 6 pod rzad... :sleepy:

MOD_Kleopatra lubi to.
  9. Agata00755

No ja co najwyżej 5 nocek miałam, ale to jak jeszcze w tygodniówkach pracowałam. Teraz co najwyżej 3 nocki, bo system.

Ale jak by brać pod uwagę nockę, a popołudniówkę to wybrałabym nockę. Na popołudniówce cały dzień z głowy mam, bo muszę liczyć dojazdy, czyli ok 4h dodatkowe.

MOD_Kleopatra lubi to.
  10. Jejciu dziewczyny jak byłam w waszym wieku to chłopaków do przedszkola odprowadzałam pieszo i na 7"00 do pracy leciałam. Wracałam z pracy o 16"30 z dziećmi, jeden odebrany z przedszkola drugi ze żłobka. A ślubny czekał już na obiad, skąd ja miałam tyle sil ?? .
    A ok 18 "00 wychodziliśmy na spacer z młodymi żeby się wyszaleli i lepiej spali :) gdzie te czasy :)

Na nocki też kiedyś pracowałam nawet nie chcę o tym myśleć :(

Tak sobie pogadałam i się Wam wtrąciłam ale mam nadzieję że mi wybaczycie :)

Agata00755 lubi to.
  11. Agata00755

Kleo, kiedyś to więcej ruchu było, niż teraz.

Teraz to te komputery ciągle to i też mniej sił :p

Nie mamy czego wybaczać, możesz śmiało pisać jak masz ochotę :)

MOD_Kleopatra lubi to.
  12. Masz rację Agatko kiedyś mięliśmy więcej czasu dla siebie a teraz ciągle nam go mało, kiedyś sprzątałam codziennie a teraz robię to raz w tygodniu i mam czysto :)

Sił mniej, masa mięśniowa zanika przez to siedzenie, jutro idę na grzyby haaaaaaaaa wzmocnię pojemność płuc :) a jak nie będzie maślaków to kupię na rynku miarkę :)

Agata00755 lubi to.
  13. Agata00755

No niestety taka prawda, że na spotkania w realu coraz mniej czasu.

Ja nie lubię grzybów zbierać, kiedyś lubiłam, a teraz mi się nie chce i czasu brak8)

14. Ja uwielbiam zbierać grzyby a jeść matuchno te maślaki mnaiammmmm:)

15. Agata00755

Kiedyś też jadłam grzyby, teraz mi się odwidziały i mam obrzydzenie na widok ich.

16. To tak jak mój mąż jak go moja mama ugościła pieczarkami w sosie śmietanowym z ziemniakami i taką furę mu napakowała że nie miał siły jej zjeść i nabrał takiego wstrętu że teraz nawet w krupniku nie toleruje grzybów :(

17. Agata00755

Pieczarki lubię i zjem, ale żadnych innych.

W sumie nie wiem dlaczego nabrałam takiego wstrętu do grzybów, ale na ich widok mam:wuerg::wuerg:.

18. ankagdw

czesc Kleo :D przyszlam sie przywitac z Toba a nie wiem w sumie czy nie pozegnac bo czuje ze troche sie cieplo zrobilo znow nad morzem xD:cry: do konkursu znow stanelam ale nie wiem czy bilety wygram o_O:p

olenkabe1 i Agata00755 lubią to.
  19. Agata00755

Ok ja się na dziś pożegnam z Wami, czas oddalić się do pracy.

20. ankagdw

to szybkiej nocki ;)