Agata00755

Temat na forum 'Kto jest kim - gracze' rozpoczęty przez użytkownika Agata00755, 2 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
  1. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Hejo. :D
    Obejrzałaś coś ciekawego? :p

2. Agata00755

Agata00755 Chodząca legenda forum

Hej:)

Nie, bo w sumie nie chciało mi się oglądać filmu, więc przy serialach zostałam :p

3. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

No tak kobieta zmienną jest. xD

4. Agata00755

No, poskakałam po kanałach, jak trafiłam na film, chwilę popatrzyłam i następny kanał xD

5. -niki66-

-niki66- Nadzorca forum

Hejo. :p
    Kurzyk trochę wysprzątałam. :D
    Latanie po kanałach? xD Skąd ja to znam... siostra zawsze tak lata. :D xD

6. Agata00755

Hej:)

No ja latam, jak sama nie wiem co bym chciała obejrzeć :p

Jak tam ile pączków już zjadłaś? xD

7. To ja do tych pączków jeszcze faworki przyniosłam :)

Smacznego :)

8. Agata00755

Dzięki, ja na razie zjadłam 1 pączka z budyniem, czekam, aż mama zrobi takie domowe pączki i takie ciepłe zjeść...pychotka xD

9. No ja też lubię domowe pączki ale tylko jak są jeszcze ciepłe bo potem to się takie gnioty robią :)

10. Agata00755

No najlepsze są jak ciepłe, jeżeli później tego dnia zjesz to też jeszcze dobre są, ale już następnego dnia tak nie koniecznie.

11. Ja nie pamiętam kiedy robiłam paczki, za leniwa jestem takie ze sklepu też są dobre ale muszą mieć dużo nadzienia i duuuuużo lukru :)

Dzisiaj kupiłam 6 sztuk po 3 za każdego:)

12. Agata00755

Ja ostatnio miałam chyba na sylwestra takie domowe.

Ja tych kupnych za bardzo nie lubię, zdecydowanie za tłuste są, a takich nie lubię. Jak już kupne to takie z pieca, a nie z tłuszczu.

13. Bo Ty już nie przesadzaj z Twoją figurą to możesz sobie pozwolić na coś tłustego od czasu do czasu :)

14. Agata00755

Po takich tłustych rzeczach niedobrze mi się robi, więc unikam ich8)

15. A ja dzisiaj mam żeberka na obiad więc pewnie też bym Ci nie dogodziła :) oj ty to delikatna jesteś :)

16. Agata00755

Oj tam zaraz delikatna, po prostu mój organizm odrzuca tłuste rzeczy. Zdecydowanie bardziej wolę coś mniej tłustego, a zdrowszego :)

17. To tak jak ja xD jak zjem coś niezdrowego to zaraz mam wyrzuty sumienia i robię sobie owsiankę na kolacje, ale cóż jesteśmy tylko ludźmi i popełniamy błędy żywieniowe :)
    A najbardziej lubię to :) czyli chińszczyznę :)

[​IMG]:(

18. Agata00755

Chińszczyznę też lubię.

A najbardziej to potrawy z kurczakiem xD

19. Anja8787

Anja8787 Generał forum

Hej Agatko! :)
    U Ciebie takie piękne zapachy jedzonka się unoszą. :p Co do pączków, nie przepadam, zdecydowanie preferuję faworki/ :) Pomimo iż nie jestem fanką pączków to tłusty czwartek jednego zjem. :)
    Domowe pączki, jeju, dawno nie jadłam, bo u mnie niestety nikt takich robić nie potrafi. xD
    Agatko ja też za tłustymi daniami też nie przepadam, choć od czasu do czasu w jakiejś restauracji coś tłustszego zjem. :p Kurczaka uwielbiam, wszelkie dania z nim również. xD Ale o tym jedzeniu się rozgadałam. xD
    Co u Ciebie? ;)
    Miłego weekendu życzę. :)

20. Agata00755

Ja tłustego w ogóle nie jem od dawna.

A ja dzisiaj wyjeżdżam na weekend, umówiłam się z kuzynkami i idziemy na miasto xD