adwentowe pnącze

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika rajskafarma, 24 grudnia 2014.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

hej, zebrałam wszystkie prezenty z adwent.kalendarza i na pnączu nie widać zadnych itemow (2-polowych) do wstawienia... w inwentarzu mam 8 szt plazowego klubu, wiec dlaczego nie widze tego do podpięcia na pnączu? Przelogowanie tez nie pomoglo

2. Plażowego klubu nie da się postawić na pnączu. Jeżeli nie podświetla Ci się żaden item to znaczy że nie masz żadnych pasujących :)

Masz jeszcze jakieś pytania ??:)

3. rajskafarma

rajskafarma Mistrz forum

proszę te informację o plazowym klubie wprowadzic do FAQ... i można temat zamknąc

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

W FAQ jest napisane: "Uwaga: na pnączu można ustawiać dowolne itemy w rozmiarze dwóch małych pól",ale nie ma napisane,że wszystkie,niemniej jednak Twoją prośbę przekazałam odpowiednim osobom,dziękuję za sugestię i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.