Adwentowe ciastko

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika saba1960, 29 grudnia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Dzisiaj zamknieto mi 25 ciastko ,w momencie gdy otwieralam 29 ciastko zamkneło sie 25 pisalam do pomocy ale nie odblokowali

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Nie ma takiej możliwości aby "zamknięto" Graczowi ciastko, które wcześniej zostało otwarte. Jeśli otwierasz ciastka codziennie to pozostają otwarte i nikt nie ma możliwości aby je zamknąć. Być może zbyt szybko po odkryciu ciastka wyszłaś z gry w tym dniu i nie zdążyła zapisać się w bazie danych ta czynność, a w tej sytuacji pozostaje już tylko otworzenie ciastka za floreny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

3. saba1960

saba1960 Czeladnik forum

Nie mam pytań jednego jestem pewna wczoraj 25 ciastko bylo otwarte i przedwczoraj także nie wyszłam za szybko z gry bo po otwarciu ciastka zbieralam rosliny wiec prosze nie robic ze mnie idiotki gram już pare lat i wiem ze takie oszustwo sie często zdaza ,w zeszlym roku miałam to samo no i wykupiłam ciastko za floreny ,ale teraz na mnie firma nie zarobi

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Absolutnie nie robię z Ciebie idiotki, stwierdzam jedynie jaki jest mechanizm otwierania ciastek i że nikt nie ma możliwości aby je zamknąć. Przykro mi bardzo, że masz zamknięte ciastko, ale nic na to niestety nie poradzę. A skoro już nie masz pytań to temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.