Abonament na pomocników

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika skaliwa, 27 listopada 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Mam pytanie: przed chwilą ukazało się ogłoszenie o promocji abonamentu na pomocników sezonowych. Zauważyłam, że jest ostrzeżenie, zeby nie używać przelewu bankowego, ponieważ w ten sposób oferta nie zostanie zrealizowana. Czy coś się zmieniło od poprzedniego miesiąca?
    Od paru lat w ten sposób wykupuję pomocników, tzn. robie przelew i nigdy nie miałam z tym problemu. A teraz? Co mam zrobić? 40 zł to może nie majątek, ale jednak........

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Informacja o tym, że forma płatności "Przelew" nie jest polecana ze względu na długi czas realizacji ( około 3 do 5 dni roboczych) dotyczy przelewu płatności przy korzystaniu z przekazu pocztowego czy bankowego, który wypełniasz : >>>klik<<<.

Tutaj znajdziesz informacje o wszystkich rodzajach płatności : >>> Rodzaje płatności <<<

A najszybciej dopisywane do konta są zakupy przy korzystaniu z poniższych form płatności :

Osobiście polecam paysafecard.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

3. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

SMOD_Atena dziękuję za odpowiedź, ale ja pytałam, czy coś się zmieniło od ostatniego miesiąca. Ja wykorzystuję przelewy 24 i nigdy nie miałam tak, zebym czekała na uruchomienie pomocników przez ileś tam godzin, czy dni. Po prostu po przelogowaniu zawsze miałam dopisane godziny. I teraz nie wiem czy coś się jednak zmieniło, czy mogę spokojnie robić tak jak dotychczas.
    Paysafecard używałam kiedyś, ale przelew jest dla mnie wygodniejszy..........

4. SMOD_Atena

Nic się nie zmieniło, informacja jest dla Graczy, którzy nie zajrzą do poradnika z rodzajami płatności i nie zwracając uwagi na czas realizacji zwykłego przelewu skorzystaliby z tej formy płatności, pieniądze nie dotarłyby w czasie trwania mini-eventu na konto BP i niestety nie objęłaby Ich ta promocja. Nie dotyczy to formy płatności "Przelewy 24" i nadal "Płatności pobrane od klientów przekazywane są na konto sprzedawcy w trybie natychmiastowym".

Czy masz jeszcze jakieś pytanie ?

5. skaliwa

skaliwa Fanatyk forum

Dzięki za wyjaśnienie. Miłego dnia i kłódeczka :)

6. SMOD_Atena

Bardzo proszę, wzajemnie miłego dnia życzę i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.