Abonament na mlyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika ells.w87, 25 lutego 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Wlaczajac swoj mlyn zauwazylam pewna sprawe:
    13.02 byl mini event Abonament na mlyn. W tym czasie kupilam 1 pakiet, ktory wg poradnika daje nam 30 dni szybszej produkcji paszy.
    Przy ikonie slotow u mnie brak mlyna. Czyszczenie ciach, zmiana przegladarki, komputera jest niewystarczajace. Dodam ze inne bonusy nad slotami widze.
    czy to jakis blad na mojej farmie czy moze abonament jest na krotszy czas?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Elu z tego co wiem,to okres na jaki jest abonament na młyn to 30 dni i nic się nie zmieniło.Zajrzałam na moją farmę i u mnie ikonka młyna jest tam gdzie powinna czyli nad slotami.A te nieszczęsne ciasteczka flahowe też wyczyściłaś,próbowałaś sprawdzić to może na innej przeglądarce?A może masz więcej bonusów i trzeba przesunąć zieloną strzałeczką? Jeśli nic nie pomaga,to pozostaje już tylko PT.

3. ells.w87

ells.w87 Komandor forum

Ewuniu sprawdzalam wszystko. Korzystam z 2 komputerow na roznych przegladarkach i ja nie widze tej ikony. W slotach spogladalam (przesuwalam strzaleczke) i nic :( zdzwililo mnie ze SP tak dlugo sie produkuje. chcialam uniknac pisania do PT ale chyba sie nie da :(
    dziekuje i zamknij prosze

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

No niestety tutaj nic więcej nie wymyślimy,ale jestem pewna że PT pomoże rozwiązać zagadkę :)
    Trzymam kciuki,życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.