Abonament Na Młyn

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Protea, 15 maja 2017.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Protea

Protea Czeladnik forum

Nie modę kupić abonamentu za sms już drugi miesiąc "ja gram na firefox a syn na operze " i od dwóch miesięcy żeby kupić abonament muszę z synem zakupić paysafecart żona gra na gogle chrome i bez problemu mogła kupić abonament za sms mam dużo pieniędzy na telefonie i nie chcę tracić pieniędzy na playsefcart jak mogę wysłać sms próbowałem zgłosić ten pomocy technicznej ale tam niema wzmianki o abonamencie za młyn jest tylko <Predmiot> pakiet korzyści i waluta gry a po kliknięciu na abonament on znika a pokazuje się info twój koszyk jest pusty"proszę na pełnić ponownie koszyk aby zakończyć zakup "

2. BA_Ghost

BA_Ghost Guest

Protea Twój temat przeniosłem do właściwego działu :)

Rodzaj przeglądarki nie ma znaczenia przy zakupach abonamentu na młyn. Związane jest to z kontem gracza. Jak sam słusznie wskazujesz, że Ty i syn (dwa różne ID kont) nie macie opcji zakupu poprzez SMS, natomiast żona (trzecie ID) ma tę możliwość.

Na Waszych kontach (Twoim i syna) nie udostępniono opcji płatności SMS.

Czy mogę jeszcze w czymś pomóc?

3. savinka36

savinka36 Okazjonalny autor

Dołączam się do tematu młyna. Też zawsze kupowałam przez SMS a teraz nie mam tej opcji. Odpowiedź wyżej mnie nie zadowala, proszę dopytać u wyższej instancji dlaczego tak jest. W ogłoszeniu jest przecież taka możliwość zapisana-kupno przez sms.

4. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

savinka36, skorzystaj z innych dostępnych form płatności.
    Mogę jeszcze jakoś pomóc Autorowi wątku?

5. alexander56

alexander56 Generał forum

ta
    Nie rozumiem takiej odpowiedzi bo skoro dotad moglismy zakupic turbo młyn a teraz nam odebrano taką mozliwosc to chciałbym wiedziec dlaczego tak jest >:(Dlaczego nas sie traktuje inaczej niz innych graczy a gram niemal od poczatku tej zabawy a takie podejscie juz mnie nie bawi :mad:Niby dlaczego mamy korzystac z innych opcji płatności skoro ponoc jest moznosc dla wielu to czemu nie dla wszystkich jak bywało dotąd :(

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2017
    Magdam.1__ lubi to.
  6. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

alexander56, nie ja tu dobieram i ustalam dostępne formy płatności.
    Jeśli nie posiadasz jednej z for skorzystaj z innej, jest równie szybka.
    Czy Autor wątku ma jeszcze jakieś pytanie w temacie?

7. alexander56

Tak wiec kto jak nie MOD moze sie dowiedziec i udzielic sensownej odpowiedzi dlaczego taka zmiana nastapiła bo mi to nie odpowiada skoro wybierając inny rodzaj płatnosci musze inwestowac wiecej a niby dlaczego :( w realu zmuszanie do okreslonego zachowania zgodnie z prawem jest karalne a tu widac wolna amerykanka >:(

Ostatnie edytowanie: 15 maja 2017
    Magdam.1__, Alan1907 oraz SirMarkIIII lubią to.
  8. marea121

marea121 Młodszy ekspert

Witam.
    Zadaj te pytanie TU

9. alexander56

wybacz ale znam taka droge bo nie od dzis gram a wypadało by aby graczom ogólnie wyjasnic na forum dlaczego tak jest -.-

Magdam.1__, Alan1907 oraz SirMarkIIII lubią to.
  10. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

posty będące dyskusją usunęłam, bo dział pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym, do rozmów w temacie zapraszam >>TU<<.
    alexander56, odpowiedź otrzymałeś - skorzystaj z innej dostępnej formy płatności dostępnej podczas trwania tego mini eventu.
    Ponawiam pytanie do Autora wątku, czy chce jeszcze o zapytać o coś w temacie wątku?

11. TL_Mouse

TL_Mouse Guest

raz jeszcze posty będące dyskusją usunęłam, bo dział pytań nie jest wątkiem dyskusyjnym, do rozmów w temacie zapraszam >>TU<<.
    Autor się od wczoraj nie odezwał, więc wątek zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.